Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar fikirlerinize ihtiyacım var...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bak cnm yeni evlendim ben o kadar çok özendim ki siyah mobilyalara üstü cam gibi siyah böyle hepsini aldım ve şimdi günde iki kez toz alıyorum...
sanki hiç temizlenmiyormuş gibi geliyo.. begendiysen içinde kalmasın al yine ama işin zor olacak bilirsin.
beni uyarmışlardı bende millet tembelliğinden mobilyalara suç atıyo demiştim... :) büyükleri dinlemeliymiş.
en azından üst zeminleri açık renk olsun...
illede alıcaksan bu begendiklerin çok hoş

bence de kesinlikle koyu renk mobilya almamalısın. Ben de yeni evliyim benim mobilyalarımın üzeri açık renk hiç tozlanmıyor desem yeridir.Çok rahat ediyorum. Ama koyu renk alırsan hem de siyah sürekli toz almak zorunda kalırsın ve yaptığın temizlik görünmez bile.

ah ahh ama ben çok seviyordum koyu rengi:S sanırım vazgeçmem gerekecek. temizlik yapmaya çok fazla vaktim olmuyo malesef birde temizlememe rağmen arkamdan toz olacaksa aldığım gibi atarım bn bunları yaa neyse ben biraz daha göz gezdireyim

Eki Görüntüle 298251 Eki Görüntüle 298252 Eki Görüntüle 298253

bu takımları beğendim ama sizce uyumlu olmuş mu kızlar? yorumlarınız önerileriniz bekleniyooor

siyah beyaz tabularını biraz kırmalısın canım..tüm ev tamamıyle siyah beyaz olunca bi süre sonra sıkılır hareket ve renk katma arayışına girersin..tamamen değiştirmesende bu zevkini en azından eklenti yapmalısın..farklı renkler kombini ile daha hoş olur.. mesela koltuk siyah beyaz halı siyah beyaz biblolar da öyle olursa bak bak her yer aynı gelir.. birinden birine rank katmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…