Kızlar fikirlerınıze ihtıyacım var

a_ysem02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
54
0
kızlar evimin mobilyalarını perde ve halıları ne renk almalıyım sizce fikirlerınıze ihtıyacım var

Hiç bir ayrıntı vermemişsinki canım,bu durumda birşey söylemekte zor.
Mobilya olurduda,ona uygun ne olur diye sorardın fikir üretebilirdik.
Ben kendi adıma soft renkleri seviyorum.
Açık tonlar daha hoşuma gidiyor.
Bugün sıfırdan bir ev döşeyecek olsam asla koyu renk birşey almam.
Belki kullanırken biraz dikkat ister açık renkler ama bence insanın içini açıyor.
Benim fikrim böyle
Umarım gönlünden geçeni uygularsın canım evine,öpüyorum.

öncelikle evinizde nasıl bir atmosfer yaratmak istediğinize karar vermelisiniz daha sonra eşya ve renk belirlemelisiniz. tarzınızı bilmediğimiz için yeterince yardımcıda olamıyoruz fisfisfis
bende soft renkleri öneririm. ferah ve modern oluyor..

evin nasıl biraz ayrıntı versen?
yada resim falan çekip eklesen?
duvarların ne renk
ne tarzlardan hoşlanırsn vs_????

en sevdiğin renklere göre al.. benim oturma odam turuncu fuşya turkuaz :) çook canlıı misafir odam kırmızı siyah... yatak odam da kırmızı siyah tüllerim ve halılarımda aynı renkte...

modaya değil ruhuna mantığınaa göre al.

mor perdeler, beyaz halı, fuşya koltuk ve bol ışıltılı yani şu taşlı resim çerçevesi, vazo vs gibi aksesuarlar ile ışıltı kat. yatak odasının olmazsa olmaz rengi siyah ve kırmızı tabi gümüş pullu yatak örtüsü ile. gençlerin kahve tonlarını kullanmalarını tasvip etmiyorum sende içindeki ışıltıyı evine yansıt bence. bu arada mor perde beyaz halı ve fuşya koltuk (köşe) benim salonumun dekorasyonu bilgin olsun.

kızlar evın resımlerını koyup fikirlerınızı sormayi isterdım fakat suan yapiliyor odaları geniş oldukca ben acık ve canlı renklerı seviyorum koyu renkler hoş durmıyor kapatıyor herseyi. mobilyaların renklerı konusunda da yatak ve yemek odası için beyaz-ceviz veya sıyah-beyaz renklerde almayi düşünüyorum fakat karar veremıyorum salon koltukları için acık renk oturma odası içinde koyu tonlarda canlı bi renk olabılr ama karar veremıorum sizinde yardımlarınızı beklıorum

bende beyaz hastaligi var biraz,evim olursa
salono beyaz mobilyalar ve acik yesil ve mavi aksesuarlar
yatak odasini yine beyaz takim siyah ve kirmizi aksesuarlar
antre beyaz ve acik mavi
mutfak kirmizi beyaz
banyo ise deniz temasinda, krem renki ve mavi aksesuarlar, midyeler falan diye düsünüyorum

o tamamen senin zevkine kalmis birsey, burda o kadar cok güzel ev var ki hepsinden fikir alabilirsin
ama bence kahverengi ve siyah/beyazdan uzak dur. o kadar cok ev var ki simdi o tarzda resmen gina geldi.

Ne alırsan al, ama ilerde çocuğun olacağınıda hesaba katmayı unutma,
Evlenirken bir heves alıyoruz süslü gösterişli mobilyaları,
Sonra altından kalkamıyoruz ne temizliğinin ne de çocuklu eve uygun oluyor,
Eşya bize değil biz eşyaya hizmet ediyoruz ve bir müddet sonra sade ve kullanışlı eşyalarla değiştirmeye başlıyoruz, sana şimdiden kolay gelsin..

Varya bayıldım açıklamalarına seni alkışlamak istedim kesinlikle cok haklısın a.s.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…