• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Baloglusunannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.180
788
123
34
merhaba kızlar derdim kilolarımla Doğumdan sonra emzirirken 10 kilo verdim ancak vermem gereken 15 kilo var . Diyetisyene gittim herşeyi denedim ama olmuyor vücut direncim de diyetisyenle düştü . Eve koşu bandı aldım , sagolsun oglusum ağlıyor inmek zorunda kalıyorum . E o uyuyunca sa evi temizle yemek yap topla derken o uyanıyo yedir içir ( çok zor yemek yiyen bir çocuk ) zaman kalmıyor . Bende herbalife kullanmaya karar verdim . Yorumları okudum memnun olanda var olmayanda var .... artık bunalıma gireceğim bu yöntemi denemek istiyorum kullanıp güzel sonuçlar alanlar var mı ? Ya da bana başka bir öneride bulunacak???

Direkt firmayı karalamak gibi olmasın diye detay yazmayacağım ama o ürünlerden uzak durun.
En güzeli doğal yollarla zayıflamak. Malum ürünler bir yeri yaparken başka birçok yeri yıkıyor. Gıda sektörüne yıllarını vermiş biri olarak yazıyorum bu yorumu

Back