Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var!!!(resimli)

VikingPrincess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
1.183
4
0
İstanbul
Benim şuanki saç rengim kestane boyalı resimlerdeki gibi

Ben saçlarımı koyu kumral yapmak istiyorum ama direk koyu kumral boyasam tutmaz.Açıcı kullanmak da istemiyorum zaten zaten saçlarım yeterince yıpranmış durumda.Şimdi loreal 8.1 yada 9.1 falan alıp boyasam olur mu dersiniz?Öyle sarı olmasına gerek yok 1-2 ton açsın rengini yeter yavaş yavaş açmak istiyorum

Son düzenleme:
bence boyayla bunu yapamazsın

doğal saç rengin açıksa boya siliciyle belki yaparsın

açıcılı boyalar var kullanırsan saçın açılır ama hafif kızılımsı turuncumsu yansımalar olur

sonra küllü renklere boyayarak koyu kumrala ulaşabilirsin

benimki siyahtan açık kahveye döndü
seninki de koyu kestaneden koyu kumrala dönebilir
ama saç bu hiç bişeyin garantisi yok unutma

aynen sana katılıyorum canım..
şu anda direkt boyamakla olmaz bence de.

bence direk koyu kumral yapsan tutar..o da bunun gibi bir renk zaten..

ama orta kumral istiyosan biraz açman gerekebilir...

koyu kumral siyah gibi bir renk oluyo boyalarda... iki kere düşün derim...açtırırsan lorealin çok güzel kumrallar serisi var...onlardan biride hoş olur ...

:) blmyrmki cnm bnde bişi olmuor açıcı kullanınca ama herkeste frklı etkiler gösteriyo işte en açık sarılarda biraz olsun iş görür bu arada ekledgn renk çok tatlı bnde onun braz açık renklerini seviyorm resmdeki gibi

ben akmış hint kınasını açmaya çalıştığım için (defalarca açmam gerekti tabi) mahvetti benim saçlarımıen son neva color un bi açıcısını almıştım onda saçlarımın öldüğünü hissettim zatenhayatımda gördüğüm en kalitesiz boya.iyi yine okadar açıcıdan sonra kafamda saç kaldı buna da şükürsenin gönderdiğin resimdeki renk de çok süper de bana hayatta gitmez ya da ben okadar açık renklere alışkın olmadığım için yakıştıramıorum kendime kendi saç rengim koyu küllü kumral açık kahve gibi bişey

Son düzenleme:
bunu kullandığında saçların ne renkti canım boyalı mıydı?ve kullandıktan sonra nasıl bi renk oldu?

onu kullanmadan önce koyu kızıl olan saçlarımı (2 sene kadar kızıldı sonra mavi siyaha boyamıştım düşün artık rengi ) palettenin yoğun açıcısıyla açtım turuncu oldu sonra bununla boyadım. renk tamamen tuttu diyemem ama sonuç bnm saçlarım için gayet iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…