kızlar fikirleriniz ? TL yükleme

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
bugun öğlen 30tl yükledim sms paketi 11 tl benim şu an 0 tl em var gözüküyo ve sms imde yenilenmedi ne arama yapabiliyrum nede mesaj atabiliyorum müşteri hizmetlerini aradık çalışma var düzelir bekleyin dedi ama kaç saat geçti hala değişme yok sizce bunun nedeni ne yada düzelir mi 30 tl em boşa mı gitti :5:

Bundan dört gün önce 20 tl yükledim. Ve bir anda 15 tl kesildi..

Sms paketim olmasına rağmen düşmedi..

Boşu boşuna gitti 15 tl.Nereye gitti ne oldu anlamadım ..

Sonra birdaha yükledim bu sefer hem dakikam hemde smsim oldu ..

İnşallah sizinki düzelir

Son düzenleyen: Moderatör:
boşa giden para çok mühim olmayan bi mebla olsa bile insan bu gibi durumlarda üzülüyor ama zannetmiyorum sizin boşa gitsin. eğer bayilik yakınsa bir gidin içiniz rahat etsin ama müşteri hizmetleri arıza var dedi ise bunun pek işe yarayacağını düşünmüyorum. sonuçta aynı sisteme bağlılar. biraz daha bekleyin. baktınız yarın oldu hala değişen birşey yok müşteri hizmetleri de geçerli bi dönüt veremiyorsa şikayet edersiniz. Adını söyleyebiliyo muyuz bilmiyorum ama malum bir site varya 24 saat içinde mutlaka dönüş yapıyorlar oraya şikayet edince. Bir şekilde düzelir diye düşünüyorum.

boşa giden para çok mühim olmayan bi mebla olsa bile insan bu gibi durumlarda üzülüyor ama zannetmiyorum sizin boşa gitsin. eğer bayilik yakınsa bir gidin içiniz rahat etsin ama müşteri hizmetleri arıza var dedi ise bunun pek işe yarayacağını düşünmüyorum. sonuçta aynı sisteme bağlılar. biraz daha bekleyin. baktınız yarın oldu hala değişen birşey yok müşteri hizmetleri de geçerli bi dönüt veremiyorsa şikayet edersiniz. Adını söyleyebiliyo muyuz bilmiyorum ama malum bir site varya 24 saat içinde mutlaka dönüş yapıyorlar oraya şikayet edince. Bir şekilde düzelir diye düşünüyorum.

Valla inanın o gün çok yoğun ve önemli işlerim olduğu için , nereye gitti bu tl acaba diye koşturamadım..

Bir daha böyle bir olayla karşı karşıya kalmam inşallah ..
Gerçekten o an tl ye ihtiyacım vardı , hani kesiyorlarsada bi bilgi mesajı yollayın be kardeşim ..

yok hiç bi şekilde bilgi mesajıda gelmedi kızlar kafayı yiycem şuan konuşamıyorum mesaj atmam gerek atamıyorum bilmiyorum kızlar umarım düzelir neden böyle bişey acaba herkese mi aynı şey oluyor bilmiyorum çünkü eşimede atmıştık onunkide aynı oldu ikimizinde hala düzelmedi :2:

valla canım o bayilerin çok güzel cevapları var. öyle yerlerden girip inandırıyorlar ki sizi. Çıktıktan sonra kendinize geliyorsunuz . bende geçenlerde 20 tl yükledim ertesi gün -8 e indi. nereye gitti ne oldu anlamadım

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

valla canım o bayilerin çok güzel cevapları var. öyle yerlerden girip inandırıyorlar ki sizi. Çıktıktan sonra kendinize geliyorsunuz . bende geçenlerde 20 tl yükledim ertesi gün -8 e indi. nereye gitti ne oldu anlamadım

Telefonunda herhangi bir ücretli program yüklümü eger yüklü ise ona kesilir bazen ücretsiz diye kurdugumuz programlar aslında ücretli olabiliyor yaklaşık 5-6 yıl önce annem telefonuna müzik yüklemişti çalarken dinlet oluyor galiba telefon çaldıgı an karşı taraf müzik dinliyor ücretsiz diye gösterilmişti fakat daha sonra annem her telefona kontör yüklediginde kontörlerin yarısı gidiyordu içinde hiç kontör kalmıyordu daha sonra annem müşteri hizmetleri aradı müşteri hizmetler yüklemiş oldugunuz çalarken dinletten kaynaklandıgını söyledi bizde iptal ettik birdaha kesinti yaşanmadı.

Telefonunda herhangi bir ücretli program yüklümü eger yüklü ise ona kesilir bazen ücretsiz diye kurdugumuz programlar aslında ücretli olabiliyor yaklaşık 5-6 yıl önce annem telefonuna müzik yüklemişti çalarken dinlet oluyor galiba telefon çaldıgı an karşı taraf müzik dinliyor ücretsiz diye gösterilmişti fakat daha sonra annem her telefona kontör yüklediginde kontörlerin yarısı gidiyordu içinde hiç kontör kalmıyordu daha sonra annem müşteri hizmetleri aradı müşteri hizmetler yüklemiş oldugunuz çalarken dinletten kaynaklandıgını söyledi bizde iptal ettik birdaha kesinti yaşanmadı.

varmış iptal ettirdim. Sözde ücretsizdi. Neyse onu geçtim kont yükledim 4 tl anında gitti. bana da mesaj gelıyor. 4 tl lik internet kullandınız kesimin yapıldı diye. hayır ne interneti kullandım bilmem

Back