- Konu Sahibi kalkyerineyat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana kızmayın ama bişey dicem
bende sürekli burayı takip ediyorum herkesin koyduğu gelinliğe bakıyorum
ve gördüğüm şey şuki hep aynı modeller paylaşılıyo diktiriliyor
ne bilim biraz daha kendinizden birşeyler katarak tabiki bu modellerdende esinlenerek birşeyler diktirseniz daha hoş olmazmı
nacizhane fikrimdi lütfen kızmayın...
ben diktiriyorum gelinliğimi ve ne burda gördüm modeli ne de birinin üstünde, ama arkadaşlar yorum istedikçe yorum yapıyorum naçizane, 4 model paylaşmış içinden birini seçebilsin bari kafası çok karışmadan, yoksa benim tarzım değil bu modeller
bende aynı şekilde diktiriyorum ve kafamdaki modeli diktiriyorum
bu gelinliklerin hiçbiri benim tarzım değil
bişey sölemek onun daha çok kafasını karıştırabilir
o yüzden bu tarz modelleri beğenen arkadaşlar seçim yaparsa daha uygun olur diye düşünüyorum..
düğün mekanı falanda önemli,bi dolu etken var onlarıda katsak kızcağızın kafası iyice karışacak ki zevki az çok belli, güzel ve zarif modeller
kızlar bana kızmayın ama bişey dicem
bende sürekli burayı takip ediyorum herkesin koyduğu gelinliğe bakıyorum
ve gördüğüm şey şuki hep aynı modeller paylaşılıyo diktiriliyor
ne bilim biraz daha kendinizden birşeyler katarak tabiki bu modellerdende esinlenerek birşeyler diktirseniz daha hoş olmazmı
nacizhane fikrimdi lütfen kızmayın...
düğün mekanı falanda önemli,bi dolu etken var onlarıda katsak kızcağızın kafası iyice karışacak ki zevki az çok belli, güzel ve zarif modeller
bu tarz serzenişler beni şaşırtıyor. Bazı kızların kafasında şöyle olacak burası böyle dediği bir gelinlik modeli olabilir.benim yoktu. evlenmeyi bile düşünmüyordum ben. Hayatımda hiç gelinik hevesim falan da olmadı. Üstelik kafamdan bir şeyler uydurmaya gerek duymadım çünkü önceden görmediğim herhangi bir şeyi giymek istemiyorum. Buna zamanım da yok. Benim gelinliğimden 100 tane daha gelin aynısını giyebilir. Düğünüme gelip, pişti olmadığımız sürece sorun yok. Günlük hayatımda bin tane yorgunluğum, düğüne dair hallediecek yüzlerce işim varken, var olandan farklı bir modelle uğraşıp sürprizlerle boğuşmak istememem normal değil mi?
Neden bu tarz minik ve heyecanlı mesajlara mutlaka böyle olumsuzluklar ekliyorsunuz anlamış değilim!