Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar fikirleri olanlar yardımcı olabılırlermı

tadlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
237
0
46
İstanbul
su ankı sac rengım koyu kahve ama tabe bıraz aktı bnm ıstedıgım renk ise karemel renk mağazadakı arkadas bana dediki tüp boya 8.8 lik 2 kutu ve 6.8 de yarım kutu kat dedi içine ve 9 luk oksidan kullan dedi bnde tatlı bir karemel renk istiorom ne kızzıllk olsn nede bakırlık sızce arkadasında onerdıgı gıbı bı renk elde edebılırmıyım yardımcı olursanız sevınırmmm

canım ben anlamamda çok git güvendiğin bir kuaföre sor.en iyi onlar bilir.dönüşüde olmaz yapınca yapmadan sor öle yap

Karamel tonların bi bakırlık, turunculuk wardır.
İstediqin renqin resmini koyarsan kafamda canlanabilir.))

yardımcı olan baska arkadaslar yokmu acaba esim askerdn gelıck boyatmmam lzmm kısa zamanda

yardımcı olan baska arkadaslar yokmu acaba esim askerdn gelıck boyatmmam lzmm kısa zamanda

hic 6 tonundakını karıstırma dırekt 8lık hatta 9luk karamel rengıyle boya cunku hem boyalı hemde koyu renk sacın tutması cok zor alix in exicolorun renk sklası cok bı kuaforlere boya dagıtımı yapan kozmetıkcıye gıt cok rahat bulursun bu markaları tatlım . dedigim gibi 9 tonundakı karamellerı al bıde 9luk oksıdanı karıstır eger dıplerın cıktıysa en son dıplerı boya az beklet yanı dıplerını

cnm olede cok acık olmazmı yani turunculk yada bakırlık olurmu

canım benimki de siyahtı bende tatlı bi renge boyatmak istiyordum karamel fındık kabuğu karışımı yaptırdım

Eklentiler

• $31072011725.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 63
cnm olede cok acık olmazmı yani turunculk yada bakırlık olurmu

sacın kumral olsaydı bı ıhtımal acık olurdu belkı ama kahve tonunda dıyosun yanı keske korktugun kadar acılsa ama ımkansız :) yanı deneyen bı arkads vardı hatta onun sacı dogal boyasızdı karamel yaptı hıcbı degısıklık olmamıstı az cok kendı tecrubelerımden de bılıyorum 4 ve 5 tonundakı koyu renkler cok zor acılır hele bıde boyay boyayı acıcaksa cok zordur bu . o yuzden hem 8 yada 9luk boya hem de 9luk oksidan 2 ton kadar en fazla 3 tona kadar kırabılır rengını dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…