• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verirmisiniz? Hangisini almalı konu. Foto çerçevesi :)

yaldizy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
216
22
118
İzmir
Çoktandır evime fotoğraf çerçevesi alacaktım bugün altıncı caddede indirimde görünce çok beğendim ancak yemek odam çok yıllık. O nedenle son moda aksesuarları beğenirken kararsız kalıyorum, biraz klasik mi takılmalıyım? Koltuklarım modern ancak bu çerçeveler renk ve tarz olarak salonumda nasıl durur bilemedim. Konsol üzerine bir dikdörtgen bir oval iki tane yan yana düşündüm. şu an konsoldaki çerçeveleri kaldıracağım. Püsküllü olan kelebeklilerde çok şık duruyor. Bir büyük bir orta boyunu alıp konsolun kağıya yakın kısmında duvarda kullanabilirim, ancak püsküllüler çok karmaşa yaratır mı duvarda???
Birde renk olarak ana renk krem etrafı altın rengimi yoksa tamamı altın rengine altın olanı mı almalıyım? Her iki renktekileri de ekliyorum. Kararsız kalınca size danışmak aklıma geldi. ne olur bir fikir verin kızlar

Eklentiler

• $0088_485_RY-142.jpg
    $0088_485_RY-142.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 83
  • $0088_485_RY-149.jpg
    $0088_485_RY-149.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $0088_485_RY-150.jpg
    $0088_485_RY-150.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 85
  • $0088_485_RY-186.jpg
    $0088_485_RY-186.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 79
  • $0088_485_RY-191.jpg
    $0088_485_RY-191.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 80
  • $0088_485_RY-192.jpg
    $0088_485_RY-192.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 99
  • $evim 001.jpg
    $evim 001.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 179
  • $evim 004.jpg
    $evim 004.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 118
  • $evim 006.jpg
    $evim 006.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
Hımm beyaz çerveler alakasız kalmaz diyosun. çok sevindim :)))) kimse yorum yazmayınca ev topiğimin olduğu sayfaya yeni konu açmıştım bende.
Iki adet konsola bir dörtgen bir oval hemen almak istiyorum. Püsküllüler konusunda ise kararsızlığım devam ediyor. Kelebekleri çok şık, iki perde arasındaki duvarımda metal dal var. Onada uyar ancak salonda yer yok gibi!

senin mobilyaların ne renk siyah mı? tam seçemedim. :53: yemek masan ve konsolun hem koyu renk, hemde düz ve sade model. şu oymalı varaklı çerçeveler iyi kombinasyon oluşturmaz mış gibi geldi bana :44: tabi zevk meselesi bir şey diyemicem.

mobilyalarım venge, ancak fon perdem altın rengine yakın bir kahve. bende o yüzden kararsız kalmıştım. koltuklarım tay tüyü krem ve kolçak ötrülerimde altın rengine yakın vizon gibi bişey. Konsol üstüne beyaz alsam olmuyor, bu çerçevelerde şirin duruyor ancak beyazlılar daha uygun sanki buraya sorma nedenimde kel alaka mı olur diyeydi

mobilyalarım venge, ancak fon perdem altın rengine yakın bir kahve. bende o yüzden kararsız kalmıştım. koltuklarım tay tüyü krem ve kolçak ötrülerimde altın rengine yakın vizon gibi bişey. Konsol üstüne beyaz alsam olmuyor, bu çerçevelerde şirin duruyor ancak beyazlılar daha uygun sanki buraya sorma nedenimde kel alaka mı olur diyeydi

konsolun üzerindeki resim bence güzel durmuş. değişiklik istediğin için ; farklı manzara resmi de asabilirsin ya da oraya çok güzel soyut resimde olabilir. venge olması yemek bölümüne koyu karanlık bir hava yarattığı için, canlı renklerle ifade edilmiş bir soyut resim de asılabilir. ya da oval formda bir ayna, çerçevesi bu beyazlı-varaklı olandan olabilir.

illaki o çerçeveli olanı beğendiysen sanki oturma kısmına daha iyi gidermiş gibi. Tabi içindeki resimde önemli.. bu tür çerçeveli resimler şömine üzerinde, dresuar üzerine güzel gider. Ya da giriş kapısından içeri girdiğinde göreceğin bir yere.

Açıkçası hayal edeceksin, içine sindiğini yapacaksın.

Back