• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar fikir verirmisin banaa :)

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.463
20.515
548
kızlar yılbaşına doğru annemler ilerde düğünümde takmak üzere şimdiden gücleri yettiğince iki bilezik almaya niyetlendiler.modeli ben seçicem inşAllah ama malum çok kararsızım anca seçerim altının gram fiyatıda biraz düşsün zaten acelemiz yokkalın olmayacak bileziklerim 2 bilezik toplamda 3 3,5 binlik bişe olacak kadar olmasını düşünüyoruz.
bu tarz modelleri begeniyorum bakalım siz begenicekmisiniz yada önerilerinizi cevap olarak atarsanız sevinirim :)
$2014-Altın-Bilezik-Modelleri-Gold-Bangles-Bracelets-22.jpg Eki Görüntüle 859231

kızlar yılbaşına doğru annemler ilerde düğünümde takmak üzere şimdiden gücleri yettiğince iki bilezik almaya niyetlendiler.modeli ben seçicem inşAllah ama malum çok kararsızım anca seçerim altının gram fiyatıda biraz düşsün zaten acelemiz yokkalın olmayacak bileziklerim 2 bilezik toplamda 3 3,5 binlik bişe olacak kadar olmasını düşünüyoruz.
bu tarz modelleri begeniyorum bakalım siz begenicekmisiniz yada önerilerinizi cevap olarak atarsanız sevinirim :)
Eki Görüntüle 859232 Eki Görüntüle 859231

İlk model daha güzel :16:

canım seçeceğin modeli belirle, çünkü düğünde karşı taraf da sana bilezik seçtirecek ve hepsi aynı olsun, değişik değişik olmasın :ssz:

öyle istiyorum ama kararsızım canım hep nette begendiklerim kuyumcuda mevcut mu onu da bilmiyorum olmayabilir yada daha güzelleri olabilir. ben de hepsi bir olsun istiyorum :9::9:

bu arada bişeyi merak ediyorum gram altının fiyatıyla bileziğin gram fiyatı aynı mı? mesela 3bin liramız var. suan gram altının fiyatı 84 lira falan,bölerek mi gramını buluyolar yoksa baska bi gram ölçüsü mü var :26::26:
anneme değil size sorim dedim :1::1::1:

güzelmiş canım böyle de olabilir evet

evet canım benim nişanda nişanlımın bana taktığı üsttekine benziyordu 22 gr, ama düğünümde takılıcak olanları sana gönderdiğimden düşünüyorum nişanda takılanı da aynısından değiştirmeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• $jewels-bracelets-gold-silver.jpg
    $jewels-bracelets-gold-silver.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 66
evet canım benim nişanda nişanlımın bana taktığı üsttekine benziyordu 22 gr, ama düğünümde takılıcak olanları sana gönderdiğimden düşünüyorum nişanda takılanı da aynısından değiştirmeyi düşünüyorum.

diğer gönderdiğin daha güzel canım bence de değiştir bir olsun. üstünde paralansın derler bizde :1:

kızlar bugun sordum 40 gr için 3300 liraya olur,modelini istediğinden begenbilirsin dedi kuyumcumuz nası sizce aralıgın ilk haftası düşünüyoruz

Fiyat ben baktıgımdada o cıvarlardaydı tatlım ben ılk resımdekı 2. olandan aldım acıtma problemim olmadı gayet memnunum ama üni. ogrencısıyım genelde takmıyorum o yuzdende ola bilir ama yamuldu her işe atılıp elimi kolumu çarptıkca

Back