Söz Kesimi Kızlar fikir verin?

oznur_musti07

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
1.006
744
323
Temmuz ayında erkek arkadasım ve ailesi (7 saatlik yol) şehir dısında,tanışma,kız isteme ve söz için gelecekler yemek mi versem
-Elbise uzun giymeyi düşünüyorum ne marka alayım
-söz bohçası ne konulur
cok kararsız kaldım yardım edersenız sevınırım :a015::sinifsinif:

canım öncelikle hayırlı ugurlu olsun bitanem...
yemek mi versem demişsin tabe yolculuk yorar ve bi okadarda acıktırır misafire sofra acarız hep adettendir bak hemde hayırlı bir iş sonucta siz bir aile olucaksınız tatlışım.....
elbisen uzun ama modelli olursa süper olur kuzusum ona görede bi ayakkabı secersin marka istemişssin kuzenim dün ekolden elbise almış gezip iyice araman lazım tatlışım sonucta senin begendigin ve arzu ettigin bi elbise olmalı dimi.....
bohca süsleniyo bide içine sabun bezi gömlek kayınbabaya kaynanaya bi bluz çorap bas örtüsü felan konuluyo bitanem az buçuk yardımcı olabildiysem ne mutlu.....
saglıcakla kal kuzum...

tabiiki yemek vermen mantıklı olur. elbise için önce birkaç yeri gez bak sonra karar verip al derim.sonuçta önemli bir gün. bohçaya genellikle pijama takımı terlik iç çamaşırı traş takımı parfüm gömlek kravat gbi şeyler konur

canım benımde sözüm nısanım bır oluyo.il'mio marka..ankaranın abıyede tek gecılen markası.ben bu markadan mor uzun elbise aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…