Kızlar fikir verin lütfen

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
Kizim 6 aylik oldu artik geceleri nasil giydirecegimi bilemiyorum.
Evimiz cok sicak terlemesin diye askili citli bady giydiriyorum. Bide ince pijama .
Cunku bacaklari disarida kalinca terliyor ve ter uzerinde buz gibi oluyor pijamayla da cok
sicakliyor gibi geliyor. Ay nasil giydirecegimi sasirdim bide ozellikle gece nasil
giydiriyorsunuz.

2 gundur atesi biraz fazlalasti. Dun gece olctum 38 di bu gecede sanirim o civarda.
2 disi cikti . Dis ates yapiyor desem disler cikmadan olur dimi? yani Defnenin 2 diside
patladi
Yarin dr gidecegim. Ay bide oksuruk basladi moralim cok bozuk hastami ettm acaba ?
oooffffffff

Aslımı-beklerken bizim forma yazdım ama burayda yazayım bence çok fazla giydiriyorsun havalar 32-33 derecelerde evimiz sıcak dıyorsun hem,terletip soğursa daha çok hastalık olma riski var,ben sadece sıfır kollu badi giydiriyorum dışarı çıkmıyorsak gece gündüz böyle,gecede ince minik bi çarşaf onuda atıyo zaten,şimdi böyle giydirirsen kışın kaç kat giydirecekssin vucudu alışırsa kışın da hasta olur bence tabi en ii annesi bilir ,benim nacizane fikrim sordun söledim..inş bişi yoktur diştendir ,geçmiş olsun

Son düzenleme:
pijamayi dunden beri giydirmiyorum sadece sifir kollu citli bady var ustunde suanda gecede boyle
yatiracagim. seninkinin de ayaklari hafif soguk oluyor mu? su an biraz soguk ayaklari. zamanla vucut
isiyi ayarlar mi acaba?

bizimde ayaklarımız hafif soğuk oluyo ama ben çorap giydirmiyorum sen giydir alışana kadar istersen
kendi ayağına bAKsana oda soğuk benimki soğuk ama üşümüyorum üşüdüğü anlamına gelmeyebilir bence,dr bana eline ve burnuna bak soğuk değilse üşümüyordur demişti

yeşim öncelikle dişleriniz hayırlı olsun canım çağanda hala bişey yok bekliyoruz bakalım :)
bende gündüzleri sadece bady giydiriyorum kolsuz gece yatarken çok ince bir tulumu var onu giydiriyorum ama tulum ayaklı olduğundan çorap falan giydirmiyorum bazende kısa kollu tişört şort giydirip öle yatırıyorum o gece havanın sızaklığına göre bazen çünkü gece soğuk olabiliyor

cvp icin tesekkurler kizlar.
Dr a gittim bugun ust solunum yolu enf olmus. antibiyotik ve oksuruk surubu aldik
Bir bagirisi vardi bugun ilk defa duydum oyle sesi . Dr bogazi sismis dedi.

Gunahini almak istemiyorum ama sanirim annemin yuzunden oldu. Bogazlarim agriyor demisti bize geldiginde bende cocuga fazla yaklasma opme dedim. Beni sallamadi sanirim
ondan gecti bide kendi annem ya sinir oldum. Sonra dedi iyiyim ben . bende fazla ustelemedim oyle deyince anneye bile guvenilmiyor ya hale bak. O oksuruyor benim icim eriyor buyuk adam gibi ses cikiyor ya. BUndan sonra gitmeyi dusunmuyorum anneme
zaten 1 hafta sonra koreye gidecegiz 9 ay yokuz. Biraz dusunceli davranmayi ogrenince tekrar gorusurum belki ay cok sinirlerim bozuk.

inci bende bugun birkac tane kisa kollu tshirt ve sort aldim onlari giydirecegim. ins biran once iyilesir kizim.
Basak bizim kiz suan hasta oldugu icin soguk terliyor ama haklisin bende arada bacagima dokununca soguk oluyor .

Ben bady atletlerden giydiriyorum öylece yatırıyorum gece.Terleyip soğuması daha kötü.bence terleyecek şekilde giydirmemkte fayda var.

ben altli üstlü kisa kollu ve sortlu pijamalardan aldim onu giydiriyorum ustune de ince battaniyesiyle yatiyor aysima .sicak havalarda cok fazla giydirmemek lazim ..aslimibeklerken,hava serin olunca kollu giydir canim sicakken de kisa kollu giydir birsey olmaz ..

kızlar valla alttan çıtçıtlı kolsuz bady leri var onları giydiriyodum 1 aydır felan şimdi ise sadece icecik atltlri var çıtçıtsız onu giydiriyorum altındada sadece bez gece üzerine incecik çarşaf atoyurm okadar... çocuklar terdende hasta olurmuş drumuz söyledi ondan çok korktum giydirmiyorum fazla ben...

canım öncelilkle gecmiş olsun gercekden dikkat et aman bişey olmaz diyipde buaralar dışarı pek çıkartma ben artık mirayı kendim ve başkalarının 10 dakşikalık keyfi için uzak duruyorum çooğu şeyden, birde ayakalrının soğuk olması ateşdende kaynaklanabiliyor ateşi olan çocuğun ayakalrı ve elleri soğuk olur. annenede çok kızma bence oda onun hasta olmasını istemezdi. aynı olay benimde başıma geldi cocuklar hastaydı anne yaklaşmasınalr dedim bişey olmaz dedi bana kızdı ama sonucunda ben 1 ay ugraşdım kızımda 1 ay acı çekdi.