How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kizlar fazla kaynaklariniz var mi?

bskkk1905

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
246
6
11
İstanbul
Kizlar gec oldu ama kpss yeni calismaya başlayacağım durumum yok yeni kitaplar almaya :( Siz de aldığınız koseye attiginiz sozellerde cozdugunuz bile olur son sınava uygun kitaplarınız var mi ? Bana temin edebilirseniz çok makbule geçer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim çözmediğim, çözmeyede zamanım kalmayacağı birkaç kitabım var. Ama yeni basım değil geçen sınavınkiler. Zaten bir tek anayasayı güncel çalışsan yeter. İstersen gönderebilirim

Lise canim ortaogretim

Kargoyu karsilarsan yolliyim sana ihtiyac setimi ben bitirdm ihtiyacı baska kaynaktan calisiyorm suanda biraz karalamisim ama cozdgm soru bankalarida var konu anlatimli pazartesi yollarm istersen

Son düzenleme:
Kargoyu karsilarsan yolliyim sana ihtiyac setimi ben bitirdm ihtiyacı baska kaynaktan calisiyorm suanda biraz karalamisim ama cozdgm soru bankalarida var konu anlatimli pazartesi yollarm istersen

Kusura bakma canim gec gordum benim genel yetenege ihtiyacım yok genel kültür konu anlatm olsa yeterli. Tabi tabi kargoyu ben alirim zaten Sağol canim

Kusura bakma canim gec gordum benim genel yetenege ihtiyacım yok genel kültür konu anlatm olsa yeterli. Tabi tabi kargoyu ben alirim zaten Sağol canim

tamam canm sen özelden msj at yolıyayım hangı derslerın konu anlatımını istiyorsan

Back