Kizlar farkli, silaji yuksek, yapay kokular barindirmayan parfum ariyorummm

kortizol

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
215
50
298
Samsun
Kizlar merhaba
Kendime hem farkli hem karakterli hem yapay cicekler gibi degil gercek gercek kokan silajli ama agir olmayan, is yerine uygun olabilecek bir parfum ariyorum.
En sevdigim kokular chloe signature ve chanel chance.
Hermes farkli ve kaliteli bir marka diye bildigimden, taklidi de yapilamadigindan acaba hermes mi baksam diyorum.
Hermes merveilles , hermes jour, veya aklinizda dedigim kriterlere uyan koku varsa luttfen paylasir misiniz benimleee
Ve tabi silaji ve kokunun tarifini de elinizden geldigince anlatirsabiz cok sevinirim

Jil sander sun. Çok doğal ve cok kalıcı. Nasıl tarif etsem genel olarak güneş yağı gibi diyolar ama bence tam anlamıyla ten kokusu mis gibi. Bi dene derim belki beğenirsin :)

Jil sander sun. Çok doğal ve cok kalıcı. Nasıl tarif etsem genel olarak güneş yağı gibi diyolar ama bence tam anlamıyla ten kokusu mis gibi. Bi dene derim belki beğenirsin :)
Tesekkur ederim:)
Var mi baska fikir? Floral fres de olabilir malum onumuz yaz, ama cok siradan degil de, hos olsun...
Yarin parfumerite gidecegim cunkuuuu..

Bu arada bugun hermes in birkac kokusunu denedim. Kesinlikle asla ve katiyen benlik degillermis onu anladim

Bu arada bugun hermes in birkac kokusunu denedim. Kesinlikle asla ve katiyen benlik degillermis onu anladim
Hermes kokuları herkese hitap eden kokular değildir. Bende beğenmem mesela. Kolay kolay herkesin beğeneceğini sanmıyorum.
Ama beğenende muptelası oluyor orası ayrı:)

Hermes kokuları herkese hitap eden kokular değildir. Bende beğenmem mesela. Kolay kolay herkesin beğeneceğini sanmıyorum.
Ama beğenende muptelası oluyor orası ayrı:)
Sorma. Ben cok büyük bir merakla denedim. Ve aman tanrim. Anatomi laboratuari gibi kokuyor:)) gardenya agirlikli kokularmis kokldiklarim. Gardenyaya onyargim olustu bilmiyorum normal mi:)

Sorma. Ben cok büyük bir merakla denedim. Ve aman tanrim. Anatomi laboratuari gibi kokuyor:)) gardenya agirlikli kokularmis kokldiklarim. Gardenyaya onyargim olustu bilmiyorum normal mi:)
Zor karmaşık kokular dediğim gibi herkesin tarzı değil:)) bende elixir des merveillesi notalarına kanıp büyük bir merakla denemiştim ve büyük hayal kırıklığı yaşamıştım.

Zor karmaşık kokular dediğim gibi herkesin tarzı değil:)) bende elixir des merveillesi notalarına kanıp büyük bir merakla denemiştim ve büyük hayal kırıklığı yaşamıştım.
Ben bir tek ambre olanini iyi buldum. Ama spreyi bozuktu pek puskurtmedi o yuden de olabilir: )) bir de digerlerinin yaninda mukemmel gelmis de olabilir cok emin degilim:)

Merhaba LR parfümleri sentetik esans içermiyor ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Ben iki kokusunu kullanıyorum birisi sporda kullandığım fresh, meyvemsi; diğeri çiçeksi ve kadınsı, ruh halime göre biraz da

Merhaba LR parfümleri sentetik esans içermiyor ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Ben iki kokusunu kullanıyorum birisi sporda kullandığım fresh, meyvemsi; diğeri çiçeksi ve kadınsı, ruh halime göre biraz da
Selam
Geçen hafta free shoptan Hermes merveilles aldım . Tester ya da sample bulamadığım için
Yorumlardan okuyarak aynı sizin mantık kaliteli diyerek aldım . Ancak benim tarzım olmayan bir koku ve iki üç kez kullandım . İsterseniz size uygun bir fiyata satabilirim . Mağazada 580 TL ben 106 Euro ya aldım . İlgilenirseniz yazın bana lütfen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…