- 11 Eylül 2024
- 248
- 68
- 30
-
- Konu Sahibi ahsenduhaa
Kuzucum farklı marka testler kullanma her yaptığında her yaptığın farklı Marka testin hassasiyetide farklı bunu takip edeceksen git kaset test al sürekli onunla yap hepsi aynı marka olsun erken gebeliğe para verme boşuna okadarResmen süründürüyor erken öğrenmek koyulasma var mı
Gebesiniz. Neyi ögrenmeye calisiyorsunuz anlamadim. Tebrik ederim bu aradaResmen süründürüyor erken öğrenmek koyulasma var mı
Ay gerçekten çok merak ediyorum yarın kan vercem çok haklısınız yarn kaset test alayimKuzucum farklı marka testler kullanma her yaptığında her yaptığın farklı Marka testin hassasiyetide farklı bunu takip edeceksen git kaset test al sürekli onunla yap hepsi aynı marka olsun erken gebeliğe para verme boşuna okadar
Canim perşembe günü ogrendim 15.38 sağlık ocagi doktoru adette olabilirsiniz dedi pazartesi gel kan ver şu kadar yükselmesi lazım dedi meraktan acaba gebelik testi netleşiyor mu diyeGebesiniz. Neyi ögrenmeye calisiyorsunuz anlamadim. Tebrik ederim bu arada
Doğru canım haklısın geldi gönlüne anlatHer gün yapmanızın çok da bi anlamı yok, %66 artması yetiyor 2 günde 1, bu 1 günde idrar testine yansıyacak bi koyuluk vermeyebilir. Ayrıca yapacaksanız aynı marka testleri yapın
Net gayet cnm baya baya netttCanim perşembe günü ogrendim 15.38 sağlık ocagi doktoru adette olabilirsiniz dedi pazartesi gel kan ver şu kadar yükselmesi lazım dedi meraktan acaba gebelik testi netleşiyor mu diye
Verdiniz mi acabaDoğru canım haklısın geldi gönlüne anlat
Bugün bidaha verdim canım ama e nabız düşmedi waglik ocağına verdiğim içinKan
Verdiniz mi acaba
Gebelik testi kuzum çok yeni öğrendim adetime 1 hafta var koyulasma var mi diye ondan baktmGebelik testiyse gebesiniz, ovülasyonsa yumurtladınız