- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Tamam göz atarimMerhabalar, ben de içip yüklesem bakabilir misiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam göz atarimMerhabalar, ben de içip yüklesem bakabilir misiniz..
Tamam göz atarim
Tamam göz atarim
bana da bakar mısn nolurrrrrrr :))) müsaitsen yaniiTamam göz atarim
Tamam göz atarim
Bakiyorum canim ama kendime bakamiyorum kelin ilaci olsa kendi ba$ina sürer bendekide o hesap bazende tutuyormu söylediklerim inan nasi oluyor bilmiyorumThalix kızkardeşim, sen ciddi ciddi bakıyormuşsun ki. O_0
Bakiyorum canim ama kendime bakamiyorum kelin ilaci olsa kendi ba$ina sürer bendekide o hesap bazende tutuyormu söylediklerim inan nasi oluyor bilmiyorum
Evet tam da dedigin gibi Eger önceden baktiysam kapanmis bir kahve cikiyor ortaya hop diye daha nerden geldigini anlayamadan fal diyorlar :))Ama bir yandan da üzüldüm şimdi, misal arkadaşlarınla toplanıp keyifli bir sohbet etmek istiyorsun kahve eşliğinde sonra hop "thalix fal bakar artık", bütün keyifli zaman geçirme motivasyonun biter.
bakar mısın canım 1.falım bu ıkı tane var sevdıgm cocukla ilgili biseler var mı acabaaEvet tam da dedigin gibi Eger önceden baktiysam kapanmis bir kahve cikiyor ortaya hop diye daha nerden geldigini anlayamadan fal diyorlar :))
bu da 2.falımEvet tam da dedigin gibi Eger önceden baktiysam kapanmis bir kahve cikiyor ortaya hop diye daha nerden geldigini anlayamadan fal diyorlar :))