kızlar falıma bakabılır mısınız?

cocoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
319
5
aıle iş aşk ne görürseniz yorumlayabılırsenız cok mutlu olurum.

$26092012433.jpg $26092012434.jpg $26092012435.jpg $26092012436.jpg $26092012437.jpg $26092012438.jpg $26092012439.jpg

kızlar nerdesınız...

Son düzenleme:
bi tane kızgın bir hayvan başı var inek dana bilmiyorum ama boynuzlu büyükbaş, üstünde bir erkek cüssesi var kadın değilerkek bedeni ama sadece eğilmiş birşeyi öpüyor bu güzel seninle kurduğu bağ sıcak demektir aile mi arkadas mı sevgili mi bilmiyorum o kadar hissedemedim canım yani senin neyin falan neyse, lakin bir kişi daha görüyorum bu yine aynı erkek cüssesi ayağı tökezlemiş düştüğü an yaşlı bir dede tutuyo onu ya fincanın çok kapalı çıkmış göstermemiş kendini hiç açmamış yani ya da bana öyle geliyo ama senin sevgilin varsa varsa mutlusun eğer tartışma yaşandıysa çok güzel barışma olabilir yoksa seni çok düşünen bir adam var dediğim gibi dışardan kişi mi aile mi bilmiyorum seninle ne bağı var hissedemedim :KK31:

Amy cok cok tesekkur edıyorum. Acıp acıp bakıyorum konuya ılgılenen olmamıstı. Yazdıklarını daha dıkkatle okuyacagım, cok sagol..

bir kişi var kızmı erkekmi seçemedim karnı hafif şişkin elini karnına koymuş çok düşünceli önünde fare var bu rahatsızlık vermeyen kişi durum ya da ufak çapta bir rahatsızlık olabilir yada sıkıntısı önemsiz kişi de olabilir başka karede üzgün kadın var dizinin üstüne çökmüş önündeki erkek allaha dua eeder gibi ellerini yıkarı kaldırıyo arkasında elindeki nesneyi seçöemediğim kişi var sen bu aralar tartışma yaşadın mı bir erkekle evetse o erkeği biri dolduruyo olabilir hayırsa yaşanabilir sonra öpücük gördüm bu kuvvetli bağdır sevgilin varsa onunla arandaki bağ kuvvetlenecek yoksa bir erkeklle ki bu ailedende olabilir bir kadını biriyle şaşkın konuşuyor gördüm konuştuğu kişinin başında şapka var bu şapka çok iyi talih gibi birşey yada konuştuğu kadının güçlü olduğudur ay falın çok hararetli yalnız ah birde tam anlasam neyse bu arada sana öğüt veren bir kadın var bu yaşlıda ve kapalıda olabilir seni seven biri isminde i harfli biri var cinsiyeti bilmiyorum birşeyler anlatmaya çalışmış ama hiç anlamadım senin bir takım maddi isteklerin mi var bu arada varsa gerçekleşebilir belki onuda tam anlamadım ama yol kat etcem inş. cnm dediklerim bunlar hep gördüm gördüm dedim ama inan bağlayamadım okurken eğer bişiler bulabildiysem seçersin :KK54:

bir kişi var kızmı erkekmi seçemedim karnı hafif şişkin elini karnına koymuş çok düşünceli önünde fare var bu rahatsızlık vermeyen kişi durum ya da ufak çapta bir rahatsızlık olabilir yada sıkıntısı önemsiz kişi de olabilir başka karede üzgün kadın var dizinin üstüne çökmüş önündeki erkek allaha dua eeder gibi ellerini yıkarı kaldırıyo arkasında elindeki nesneyi seçöemediğim kişi var sen bu aralar tartışma yaşadın mı bir erkekle evetse o erkeği biri dolduruyo olabilir hayırsa yaşanabilir sonra öpücük gördüm bu kuvvetli bağdır sevgilin varsa onunla arandaki bağ kuvvetlenecek yoksa bir erkeklle ki bu ailedende olabilir bir kadını biriyle şaşkın konuşuyor gördüm konuştuğu kişinin başında şapka var bu şapka çok iyi talih gibi birşey yada konuştuğu kadının güçlü olduğudur ay falın çok hararetli yalnız ah birde tam anlasam neyse bu arada sana öğüt veren bir kadın var bu yaşlıda ve kapalıda olabilir seni seven biri isminde i harfli biri var cinsiyeti bilmiyorum birşeyler anlatmaya çalışmış ama hiç anlamadım senin bir takım maddi isteklerin mi var bu arada varsa gerçekleşebilir belki onuda tam anlamadım ama yol kat etcem inş. cnm dediklerim bunlar hep gördüm gördüm dedim ama inan bağlayamadım okurken eğer bişiler bulabildiysem seçersin :KK54:

çok teşekkür ederim canım. Bildiğin kısımlar var. :KK34:

reddmars sen bakabılıyorsan senı de benım fala alalım :))

2 tane kalp görüyorum. ikiside havada ve birbirlerine doğru. kalblerden birinin üstünde bir kadın başını çıkarmış bakıyor. bu kadının arkasında biri var. o kadına yükleniyor gibi. sanki dolduruyor birisi. yine bir kadın ve erkek görüyorum. birirlerine sırtlarını dönmüşler farklı yöne bakıyorlar.fakat bu iki kişinin vücutları birleşik. adam geleceğe doğru bakıyor.kadına küçük bir haber geliyor.yolların açık. birbiriyle kesişen yollar var. ne olduğunu tam ayırt edemedim. bunları görebildim cnm. :KK34:

Son düzenleme:
cok tesekkur ederım sana da :)
ben de sankı bır kalp gördum ama ters..

X