Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amy cok cok tesekkur edıyorum. Acıp acıp bakıyorum konuya ılgılenen olmamıstı. Yazdıklarını daha dıkkatle okuyacagım, cok sagol..
rica ederim tatlım daha iyi anlayabilseydim keşke
bir kişi var kızmı erkekmi seçemedim karnı hafif şişkin elini karnına koymuş çok düşünceli önünde fare var bu rahatsızlık vermeyen kişi durum ya da ufak çapta bir rahatsızlık olabilir yada sıkıntısı önemsiz kişi de olabilir başka karede üzgün kadın var dizinin üstüne çökmüş önündeki erkek allaha dua eeder gibi ellerini yıkarı kaldırıyo arkasında elindeki nesneyi seçöemediğim kişi var sen bu aralar tartışma yaşadın mı bir erkekle evetse o erkeği biri dolduruyo olabilir hayırsa yaşanabilir sonra öpücük gördüm bu kuvvetli bağdır sevgilin varsa onunla arandaki bağ kuvvetlenecek yoksa bir erkeklle ki bu ailedende olabilir bir kadını biriyle şaşkın konuşuyor gördüm konuştuğu kişinin başında şapka var bu şapka çok iyi talih gibi birşey yada konuştuğu kadının güçlü olduğudur ay falın çok hararetli yalnız ah birde tam anlasam neyse bu arada sana öğüt veren bir kadın var bu yaşlıda ve kapalıda olabilir seni seven biri isminde i harfli biri var cinsiyeti bilmiyorum birşeyler anlatmaya çalışmış ama hiç anlamadım senin bir takım maddi isteklerin mi var bu arada varsa gerçekleşebilir belki onuda tam anlamadım ama yol kat etcem inş. cnm dediklerim bunlar hep gördüm gördüm dedim ama inan bağlayamadım okurken eğer bişiler bulabildiysem seçersin
çok teşekkür ederim canım. Bildiğin kısımlar var.
rica ederim cnm ya o zaman gelişme var bende
reddmars sen bakabılıyorsan senı de benım fala alalım :))
aıle iş aşk ne görürseniz yorumlayabılırsenız cok mutlu olurum.
Eki Görüntüle 518902 Eki Görüntüle 518903 Eki Görüntüle 518904 Eki Görüntüle 518905 Eki Görüntüle 518906 Eki Görüntüle 518907 Eki Görüntüle 518908