• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar evlenmeye yakın bir sürede ailede yaşadığımız sorunları paylaşalım

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
arkadaşlar çoğumuz evlenicez kimimiz 1yıl kimimiz 2-3-4 ay sonra yakın veya uzak zamanda bu heyecan dolu günlerimizde ailelerimizde ne gibi sorunlar yaşıyoruz ne gibi durumlara üzülüyoruz aileler maddi manevi sorumluluk üzerinde bununda bize yansıyan sorunları varmı üzüldüğümüz sıkıldığımız durumlar bunlara çözümleriniz oldumu bende ağustosta evlenicem bende de maddi manevi sorunlar oluyor elbette sabır göstermemiz lazım ama kimi zaman olmuyor evet tüm sorunları sıkıntılarımız paylaşalım buyrunn:50::50: bu süreçte heyecanın yanı sıra üzüntülerde hep oluyormu sizde de istediğiniz bişi olmayınca üzülüyormusunuz evet yazdığım yazmadığım karşıalştığınız tüm sorunları ve ürettiğimiz çözümler varsa çözümleri yoksa da beraber çözüm bulmaya çalışalımm:126:

ben yurtdisinda yasiyorum ve erkek arkadasim da burda abd'de onunla bir turk toplulugunda tanismistik.... smdi baya ilerledi iliskimiz ve ciddiyete bindi ama sorun olarak su var benim 3 yil daha okulum ve TR donusu :S nasil olucak bilmiyorum ailem neder onu hic bilmiorum...

biz de bu meselelere yeni yeni başlıyoruz canım maddi olarak ailem ne derece yardım edebilir bilemiyorum açıkçası her şeyi kendim yapıcam erkek arkadaşımın ailesi de evlerini sattıkları için yardım edebilecekler.maddi manevi sorunlar olabilir evet ama sabretmeliyiz.sonuçta tüm bu stres kavuşmak için :)

biz de bu meselelere yeni yeni başlıyoruz canım maddi olarak ailem ne derece yardım edebilir bilemiyorum açıkçası her şeyi kendim yapıcam erkek arkadaşımın ailesi de evlerini sattıkları için yardım edebilecekler.maddi manevi sorunlar olabilir evet ama sabretmeliyiz.sonuçta tüm bu stres kavuşmak için :)

kesinlikle sabır başka çaremiz yok :50: bizde herşeyi ailelr ele alıor maddi olarak bu durum gerçekten çok zormuş keşke kendi elimizde yetri kadar olsada biz kendimiz yapabilsek ailelre maddi yük bindirmesek ama manevi olarakta yıpranmıyor değiliz tabii

Son düzenleyen: Moderatör:
Back