- Konu Sahibi benoctobus
-
Bacak boyunu büyük gösterirsen kesinlikle boyun uzun gözükebilirsin bence bu şekilde dene mesela kalçandan başlamadın etek boyu biraz daha yukarıdan belinden başlasın.Bacak boyunu daha uzun gösterir ve boyunda uzar :)
Canım bu resimde ki model seni normalden daha kısa gösterir.Bu gelinlikleri sanırım 1.75ten sonrası topklu ayakkabıyla iyi taşıyabilir.
Canım bu resimde ki model seni normalden daha kısa gösterir.Bu gelinlikleri sanırım 1.75ten sonrası topklu ayakkabıyla iyi taşıyabilir.
Benim boyum 168 bn bu modele benzer nişanlık ve buna benzer gelinlikler denedim uzun gösterio ,gelinliğimi de bu tarz yaptım..
bide unutmadan gelinlik kuyruklu olmalı...bu tarz modellerde
bence de artı olarak çok riskli olur ya sonuçta dar bi model belim kalınlaştı diyosun, mutlaka bi yerinde pot durur. kalçadan itibaren kabaran gelinlik modelleri kuğu gibi gösterio insanı çok güzelYazmış olduğun boy ve kilona göre sana uygun olduğunu düşünmüyorum. Bel kısmı oturan basenden başlayan modellere bakmalısın. Dar olup seni sarması seni ince göstermez aksine hatlarını belli eder. Mankenler ne kadar zayıf ama hatları bu gelinliklite belli. Beyaz zaten ince gösteren bir renk değildir. dikiş modeli çok önemli. Gelinlikçilerle de konuş bu gelinliği sana tavsiye etmeyeceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?