Gelinlik Modelleri kızlar evlenme arıfesınde olan bırı olarak meraklı ve bıraz gevezeyım ama bakarmısınz

benoctobus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
611
0
0
Kocaeli
$Adsız.jpg

kızlar benım sorum su sımdı ben 53 kılodan 60 a kadar cıktım boyum 165 felan 66 da olabılır neyse ben dugunumde boyumun daha uzun ve belımın daha ınce gozukmesını ıstıyorum acaba nasıl bı model benı daaaaha uzun ve bel kısmımı daha ınce gosterır ben yıne 4 kılo vercem spor felan ama cok vermek ıstemıyorum yuzumden de verıom dıe sızce bu yukardakı model gıbı model( ıstedıgım model degıl) benı ıstedıgım gıbı gosterır mıboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Cnm kalca problemin yoksa bu model hos durabilir AMA biraz kalcalarim var diyorsan bu kadar daralan bir model secme bence hayirlisi olsun

böyle bir modeli giymek için uzun boylu olmak lazım.bel kısmını ince gösteren modeller altı geniş olan modeller.fiziğe göre gelinlik tercihleri die bişeyler vardı okumuştum oradan yardım alabilirsin.

Bacak boyunu büyük gösterirsen kesinlikle boyun uzun gözükebilirsin bence bu şekilde dene mesela kalçandan başlamadın etek boyu biraz daha yukarıdan belinden başlasın.Bacak boyunu daha uzun gösterir ve boyunda uzar :)

Bacak boyunu büyük gösterirsen kesinlikle boyun uzun gözükebilirsin bence bu şekilde dene mesela kalçandan başlamadın etek boyu biraz daha yukarıdan belinden başlasın.Bacak boyunu daha uzun gösterir ve boyunda uzar :)

bende dediğin tarzda bi mdoel denedim belden kabarık ama kendimi şişe gibi hissettim her an yuvarlanıcakmışım gibiguclubacismile

ya bende boyum 165 ama topuklu giyince bayağa uzun oluyom diye konu açmıştım gerçekten saçmalamışım ya seninde boyun öle ama daha uzun görünmek istiyosun demekki biz 165 boydakiler gerçekten kısayız..ama 10 cm topuklu giysen 175 olursun daha ne istiosun onu anlamadım cm ya

Son düzenleme:
Canım bu resimde ki model seni normalden daha kısa gösterir.Bu gelinlikleri sanırım 1.75ten sonrası topklu ayakkabıyla iyi taşıyabilir.

Benim boyum 168 bn bu modele benzer nişanlık ve buna benzer gelinlikler denedim uzun gösterio ,gelinliğimi de bu tarz yaptım..

Canım bu resimde ki model seni normalden daha kısa gösterir.Bu gelinlikleri sanırım 1.75ten sonrası topklu ayakkabıyla iyi taşıyabilir.

ben de tam tersini düşünüyorum hatta gelinliği aldığım yerdeki bayanda öle söledi eğer kalçadan aşağı kabarık olursa boyunu daha uzun gösterir dedi.çok kabarık oluncada yusyuvarlak oluyosunsempatiksalakcinni

bide unutmadan gelinlik kuyruklu olmalı...bu tarz modellerde

Son düzenleme:
Benim boyum 168 bn bu modele benzer nişanlık ve buna benzer gelinlikler denedim uzun gösterio ,gelinliğimi de bu tarz yaptım..

Tatlım sen beğendiysen sorun yok.Ömüür boyu mutluluklar dilerim

bide unutmadan gelinlik kuyruklu olmalı...bu tarz modellerde

Haklısın canım kuyruk kesnlikle olmalı boshayallersmile

bu model asla boyu kısa göstermiyor ben de giydim ablam da giydi
aksine belden kabaran modeller insanı kısa ve yusyuvarlak gösteriyor

tabi bence:hulya:

Son düzenleme:
Yazmış olduğun boy ve kilona göre sana uygun olduğunu düşünmüyorum. Bel kısmı oturan basenden başlayan modellere bakmalısın. Dar olup seni sarması seni ince göstermez aksine hatlarını belli eder. Mankenler ne kadar zayıf ama hatları bu gelinliklite belli. Beyaz zaten ince gösteren bir renk değildir. dikiş modeli çok önemli. Gelinlikçilerle de konuş bu gelinliği sana tavsiye etmeyeceklerdir.

Yazmış olduğun boy ve kilona göre sana uygun olduğunu düşünmüyorum. Bel kısmı oturan basenden başlayan modellere bakmalısın. Dar olup seni sarması seni ince göstermez aksine hatlarını belli eder. Mankenler ne kadar zayıf ama hatları bu gelinliklite belli. Beyaz zaten ince gösteren bir renk değildir. dikiş modeli çok önemli. Gelinlikçilerle de konuş bu gelinliği sana tavsiye etmeyeceklerdir.
bence de artı olarak çok riskli olur ya sonuçta dar bi model belim kalınlaştı diyosun, mutlaka bi yerinde pot durur. kalçadan itibaren kabaran gelinlik modelleri kuğu gibi gösterio insanı çok güzel

Back