Kızlar evlenicemmm nolur yardım edin

Selimsmom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
8
0
26
Ekimde düğünüm olucak. Kadın olmanın zorluklarından biri olarak genital bölge temizliğini nasıl yapıcagımı bilmiyorum. Ağda epilatör jilet krem hepsini denedim ama evlenince sadece ağda yapmak istiyorum rahat etmek icin kuaföre gittim bi kere ama utancımdan artık önünden bile geçemiyorum. Evlenince tüylerin uzamasını bekleme gibi bi şansımda olmayacak :KK43: agdayla pratik olarak çok uzatmadan nasıl alabilirim ? Bide daha kolay nasıl alabilirim ? Hangi ağda canım çok acıyoooo :KK42:

Yok be tatlım benim jinekologum 20den sonra tüm kadınlara öneriyor. Evli bekar farketmez:) bütçen varsa yaptır gitsin ağda çilesi çekilir mi artık

Çekilmiyor valla haklısın şimdi bekarken çekemiyoruz evlenince nasıl olur hiç bilmiyorum :) bi 20 ye geliyim de düşünürüm inşlh

Ekimde düğünüm olucak. Kadın olmanın zorluklarından biri olarak genital bölge temizliğini nasıl yapıcagımı bilmiyorum. Ağda epilatör jilet krem hepsini denedim ama evlenince sadece ağda yapmak istiyorum rahat etmek icin kuaföre gittim bi kere ama utancımdan artık önünden bile geçemiyorum. Evlenince tüylerin uzamasını bekleme gibi bi şansımda olmayacak :KK43: agdayla pratik olarak çok uzatmadan nasıl alabilirim ? Bide daha kolay nasıl alabilirim ? Hangi ağda canım çok acıyoooo :KK42:
Kesinlikle lazer tavsiye ederim, çok büyük rahatlık. Üstelik artık çok yaygın, uygun fiyatlı yerler bulmak da çok kolay. Ama iyice araştır canım

X