Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar evimi değiştiriyorum salonum için yardım bekliyorum...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gul-çxixnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
84
0
40
merhaba kızlar kendi evime geçicem ilkbaharda eşyalarımı da değiştirmek istiyorum yatak odasını beğendim ama salonla ilgili hergün kararım değişiyor şimdiki koltuk takımım altın sarısı kolluk ve kahverengiye dönük kadife yakını bir kumaş ve çok sıkıntı verdi bana lekeler çıkmıyor. şimdi nasıl bir kkumaş seçmeliyim ve renk kafamı kaıştırıyor. be hep siyah deri iskelet üstüne alt ve üst minderleri fermuarlı yıkanabilen bir koltuk takımı istedim siz ne dersiniz. :uhm:

ya kimse cevap yazmıcakmı aşk olsun yani. renk konusunda yardımcı olun salonu siyah beyaz hakim bir halemi getireyim başka renk düşüncesi olan varsa yazarsa sevinirim

açık renk olsun canım alt sıyah olsa bıle ust acık tonlarda olsun sıyah koltuk takımıyla ugrasmak oylesıne zor kı ...
fermuarlı yaptır kesınlıkle yıkarsın kırlendıgınde sılınce bazen lekeler cıksada harelı duruo cunku

benim salon siyah beyaz çok güzel oluyo hatta oturma odamı da siyah beyaz yapsamıydım diye düşünmüyor değilim oturma odası için kullanışsız olurdu ama salon için en ideal renkler bence, onun dışında siyah kırmızı da güzel bi kombin fermuarlı olması da kullanışlı olmasını sağlar ama olmasada siyah pek kirlenmiyor zaten...

X