- 5 Mayıs 2014
- 878
- 120
- 40
merhaba kızlar maalesef bende küçük göğüslüyüm çok üzülüyorum defalarca konu açtım ama artık bu küçük göğüse dur demenin zamanı geldi ben bu kremleri kullanıyorum canlarım. pembe olan rosanse yi eczaneden, diğerlerini markette bulabilirsiniz kızlar toplasanız 10 lira bile tutmaz ve sizi 1- 2 ay idare eder zaten o pempe olanın fiyatı 2 tl çok uygun ama varya kızlar sürer sürmez anında emiyo 2 dk içinde masaj yap hemen emiyor herneyse ben bunları kullanarak 1 cm ve dolgunluk kazandım kızlar ve düşündüm ki sizde bayan olarak büyük göğüsler sizinde hakkınız kızlar hem bu kremler evimizde olan kremler ayrıca çörekotu yağı da var hepsi resimde var tek tek çektim kızlar sırf sizin için :) ayrıca ben bir konu açmıştım masaj ile ilgili 1- 2 bedene kadar büyütüyormuş onunlada destekleyelim ve bu maratonu unutmayalım yorumlarla destekleyelim küçük göğüslü kadın kalmasın !!!http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/goegues-bueyuetme-masaji.751781/ link bu kızlar (masaj için )
kızlar resimler aşağıda 1 fotorafı 2 kere paylaşmışım birde hepsinin görüntüsü var tek fotorefta oradan daha rahat şekilde görebilirsiniz :)
kızlar resimler aşağıda 1 fotorafı 2 kere paylaşmışım birde hepsinin görüntüsü var tek fotorefta oradan daha rahat şekilde görebilirsiniz :)
Son düzenleme: