Lazer Epilasyon Kizlar evde lazer kullananlar size sorum var.

Nehira34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
26
21
3
28
Simdi ben phılıps lumea prestige aldim 1sene oldu kullanıyorum ama hep 2haftada 3haftada bir kullanmam gerekiyo çıkıyolar gene bize vaat edilen kullananlar bilir zamanla 3ayda bi 6ayda bi ihtiyaç duyarsın kullanırsın diyolardi acaba daha ne kadar böyle kısa sürede kullanmaya devam edicem ? Siz ne kadar süreyle kullaniyosunuz ? Sıkıldım artık kısa sürede kullanmaktan bilgi verirseniz çok iyi olur.

Canım benimde epilasyon aletim var ama inanki hiç bir işe yaradığını görmedim sonunda bıraktım

bende braun 3132 var bir ay boyunca haftada bir kullandım kollarım %95 bitti bacaklarım %80 civarında şuanda kullanma geregi pek duymuyorum cıkmıyorlar önümüzdeki hafta kontrol amaçlı tekrar uygulayacağım garanti olsun diye.

Düzensiz mi kullandınız? Ya da tüylerini ve ten renginizle mi alakalı acaba

Yüzünüze uyguladınız mı?

Düzensiz mi kullandınız? Ya da tüylerini ve ten renginizle mi alakalı acaba
Hayır hep düzenli kullandım tüylerim koyu köklü daha hızlı sonuç vermesi gerekiyo ama malesef sorun hüsran bide insan 2haftada bi uğraşmak istemiyo uzun sürüyo tüm vücut yapıyorum.

Ne kadara aldınız cihazi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…