• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar evde kalıp ağda kullanan varmı?burasıda bizim başlığımız olsun

mannak

heyecanlııııııııııııııııı
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.268
3
156
İstanbul
kızlar evde epilasyon için kalıp ağda kullanan varmı?
ben bi süredir kullanıyorum memnunum çeşitli markalar denedim
sizinde tavsiye edebileceğiniz marka yada yöntem yada işimizi kolaylaştıracak paylaşmak istediğiniz püf noktası falan varmı
hadi paylaşalım delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

arkadaşlar o kalıp ağdalardan doruk markalı olanları var o da çok güzel gerçekten elle kaldırma açısından. ayrıca doruğun metal cezvesi var ayrıca makine almaya gerek kalmadan cezveyi direk ocağa koyuyorum ben 1 dk içinde kullanıma hazır

canım ben madicare ve vi vet markalarını kulllanmıştım ve cezveyle ısıtıp kullanıyordum ama çok zor oluyodu ocak bazen batıyordu ayrıca her seferinde mutfağa gidip gelmek çok zordu ama sonuç olarak çok memnunum kalıp ağdadan eşim sipariş etti bi yerden ağda makinasını bugün gelecek inş iyidirde artık onunla yaparım
ben 6 aylık evliyim ve düğünden önce ilk kez kuaförde ağda yalptırdım be sonuç benim yaptığımdan çok daha iyiydi yani çıkan kıl sayısı ilkinde inanılmaz azaldı am yaklaşık 2 ay sonra tekrar gittim yaptırdım sonuç güzeldi ama ilki kadar etkileyici değildi.

bende o ağdadan çok memnun kaldığım için arkaşımdan rica ettim ve onların kullandığı özel ağdadan aldırdım adı SKEYNDOR rengi şeker pembesi pudralı ve sanırım bitkisel bi ürün nette araştırdım ama hiç bi yerde satılmıyo zaten arkadaşımda özel şipariş verdiklerini söyledi

Back