• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar eteğim çamaşırsuyu oldu.çamaşır suyu olan yere ne gibi bi çözüm bulabilirim

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
uzun toz pembe kiloş eteğim vardı.annen sağolsun lavaboyu iyi durulamamış bende ellerimi yıkarken lavaboya deyince eteğim enlemesine çizgi halinde çamaşırsuyu oldu.oraya ne dikebilirim nasıl kamufile ederim düşünüyorum aklıma gelmiyo eteğimde çok güzeldi daha 1 kere giydim.varmı önerileriniz hamarat arkadaşlarım:38:

kumaş boyasıyla boyayabilirsin.Beyazlaşan yere boncukla işleme olabilir veya bi kumaş parçasına değişik şekil verip üstüne dikebilirsin.Birde boyutlu boya alıp(ahşap boyama boyası) oraya şekil verebilirsin.Ben son yöntemi yapmıştım bir keresinde.

boncukla işleme yapabilirsin.Kumaş kaplayabilirsin.Ben boyutlu boya(ahşap boyama boyası) kullandım.Değişik şekiller yaptım o kısmı kapatmak için işe yaradı ama artık elimde yıkıyorum pantolonumu.

kızlarrrrrr lacivertt pantolonum çamaşır suyu olduu. lekerler nokta nokta ve dağınık şekilde.çok büyük değiller. amaa çoklarrr. boyasam yararı olurmu deneyen varmıı. daha 2 kere giydim ve bir sürü para verdimmm. lütfen yardım edinnn. moralimmm 0 :(:(:(:(:(:(

bende sık sık böyle kazalara upruyorm.küçük armalar oluyor büyük tuhafiyelerde çeşit çeşit civcivli çiçekli büyüğü küçüğü tırtılı.uzun bir içizgi halindeyse ona uygun bi arma alırsın veya fırfır dikersin veya papyon gibi yanına takabilirsin hem çok güzel bir hava katıyor.ben bi kez çiçek dikmiştim blüzüme çamaşır suyu sıçramıştı aynı çiçeğin büyüğünden alıp taç yapmıştım saçıma çok güzel oldu sanki özenerek bilerek yağmış gibi sende öyle yapabilirsin.aldığın fırfırın armanın veya kurdelenin aynısından toka faalan yapabilirsin alakasız durmaz canım hoşuk katar

boncuk işlemesi yaptım ama çok uyumlu olduğu söylenemez.sanırım ince işim benim hiç yok:1:

Back