Dudak Makyajı Kızlar esmer ten icin ruj rengi,lutfenn!

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

jelibon1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
543
1
selam kizlar. ben esmerim konunun basliginda da dedigim gibi tenime uygun yakisan bi ruj tavsiyesi istiyorum seftali rengi mercan rengi diyorlar burda bazi yazilari okudum ama marka ismi(hatta resimli olsa super olur) yazabilir misiniz? avondan da tavsiyelerinizi bekliyorum cok fazla bilgim yok ruj konusunda. (sarimsi bi tenim var,bugdaya yakin,cok koyu degilim)En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

Pastel'in ürünlerinden tavsiye ederim. Mesela bence sende Pastel Ultra Shine Lipgloss 4 numara süper durur.

selam kizlar. ben esmerim konunun basliginda da dedigim gibi tenime uygun yakisan bi ruj tavsiyesi istiyorum seftali rengi mercan rengi diyorlar burda bazi yazilari okudum ama marka ismi(hatta resimli olsa super olur) yazabilir misiniz? avondan da tavsiyelerinizi bekliyorum cok fazla bilgim yok ruj konusunda. (sarimsi bi tenim var,bugdaya yakin,cok koyu degilim)En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

dudakların dolgunsa ve de saçların koyu renkse kırmızı mat ruj tavsiye ediyorum. kadife gibi çok güzel duruyor. beni okulda tanımadığım kızlar durdurup rujumu soruyorlar. ama mat rujlar dudağı biraz kurutuyo haberin olsun.

X