- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
-
- Konu Sahibi Nicki Mouse
CANIM görüşüyoduk ikimiz baştan ne güzel ama annem bize gelsin diyo sen hix bizw gelmiyon falan deyince bende gitmeyince sadece yolda merhabalasmaya başladık sonra pek görmüyom zaten anladınmi canmAnnesi sizin arkanızdan konuşmuş sanırım eğer öyleyse siz kızla da mı arkadaşlık ilişkinizi kestiniz?
Valla mantıklı canm He ama ozamn da gelmediniz istemiyom dermi aman valla ne tuhaf insanlar varDüğünden sonra verin kadına, yine gel gel demez heralde..
Düğünden önce kıza da verebilirsiniz uygun bir zaman olursa küslük yokmuş arada ne de olsa...CANIM görüşüyoduk ikimiz baştan ne güzel ama annem bize gelsin diyo sen hix bizw gelmiyon falan deyince bende gitmeyince sadece yolda merhabalasmaya başladık sonra pek görmüyom zaten anladınmi canm
Kıyamam sana bigecemmm eski kız arkadaşım konuşmuyoruz evleniyor onun evlendiği çocuğun annesi benim düğünümde küçük altın taktı bana bizimkiler bugün yolda kızın kv görüp altını verelim demişler kadın ille gelin almam demiş kaçar gibi gitmiş bizimkiler gitmez cunku o kizin dugunu bide yani nasıl vercez altını anladınmi kuzum mm. ..Hicbir sey anlamadim desem
Kıyamam sana bigecemmm eski kız arkadaşım konuşmuyoruz evleniyor onun evlendiği çocuğun annesi benim düğünümde küçük altın taktı bana bizimkiler bugün yolda kızın kv görüp altını verelim demişler kadın ille gelin almam demiş kaçar gibi gitmiş bizimkiler gitmez nasıl vermez altını anladınmi kuzum mm. ..
Kıyamam sana bigecemmm eski kız arkadaşım konuşmuyoruz evleniyor onun evlendiği çocuğun annesi benim düğünümde küçük altın taktı bana bizimkiler bugün yolda kızın kv görüp altını verelim demişler kadın ille gelin almam demiş kaçar gibi gitmiş bizimkiler gitmez cunku o kizin dugunu bide yani nasıl vercez altını anladınmi kuzum mm. ..
Eşim yollamaz canm ya şimdi buaksam duydu kızın kv almadığını almıyor düğüne gelin diyo diye kendi bilir nasıl şey bu falan dedi canm yaHimmm tamam simdi anladim.Bence sen git altini tak hemen gel. Bir sey olur mu??
Eşim yollamaz canm ya şimdi buaksam duydu kızın kv almadığını almıyor düğüne gelin diyo diye kendi bilir nasıl şey bu falan dedi canm yaaman nasil şey anlamadım kardeşim valla ya
Bizimkiler yolda görmüş almamış cins kadın canm.bide yolladigindan geri yollar daha sinirleri bozulur bizimkilerin anlamadım valla beynim durdu sinir oldum akşamdan beriSirf bu kadarini yazsan da olurmus.
Birisiyle oglanin annesine yollayiverin altini bisey olmaz.
Bizimkiler yolda görmüş almamış cins kadın canm.bide yolladigindan geri yollar daha sinirleri bozulur bizimkilerin anlamadım valla beynim durdu sinir oldum akşamdan beri
sanırım kendi taraflarından gelenlerin çok olmasını istiyorlar, hani az kişi geldi denmesin diyeBu kadında neden gelin diye tutturdu anlamiyom ben
Evet canm öyle olabilir gerçekten ama insanlar verem demiş aaa hayatta almam biz size geldik sizde gelin asın diyomus ya başka biri olsa neden gelmeyelim demişler biliyon durumu demişler almam demiş kaca kaca gitmiş insanlarda şaşırmış canm sorma hic:))) gülcemmi aglicam mi bilemedim valla:))sanırım kendi taraflarından gelenlerin çok olmasını istiyorlar, hani az kişi geldi denmesin diye
Canm aslında doğru düşünce seninki ama bunlar şimdi yarın öbür gün bide bizim Altin var onlarda getirmediler der. Kimse hediye diye yapmıyo ki kardeşim biz goturelim biz yaparken de bize getirirler diye değiş tokuş gibi işteAman yollama ne geregi var? Bana gore dugunde takilan borc degildir gelinle damata hediyedir. Yok illa bende kalmasin diyorsan altinin parasini hayir ver gitsin ne ugrasiyorsun
Canm şimdi kaynanama vermişler davatiye ama ona versen ben onlara götürdüm kendileri getirecekti der almaz onlar is burdan bozuluyor zaten.ille tutturdu kadın gelin yoksa almam diye niyetleri kendi dediklerini yaptırmak galiba canmTanidik biriyle gonderin o zaman? Ya da kaynanan gitsin iki dakikada taksin gelsin. Ya da hic gitmeyip takmayacaksiniz..