Kızlar Eşinizin,Sevgilinizin hangi eşyasından parçalamak istiyorsunuz?

cigdemnaz

Her Günüm Ayrı Bir Zehir!
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
366
0
96
41
Diğer
Geçenlerde öyle sinirlendim ki Erkek arkadaşım bilgisayar başında geçmişine dair tüm bilgilerinn saklı oldugu hard diskini pc ne takıp geçmişteki resimlerini videolarını (kız arkadaşlarının kahkaha sesleri) izlemeye başladı üniversitede yaşadıklarını yani ben yokken Birde utanmadan gel izle diyor öyle sinirlendim ki anlatamam..Belki yanlış düşünüyorum ama onu öyle çok kıskandım ki :1no2: onun benden önce bir hayatınn oldugunu unutmak istedim..Şimdilerde o hard diski elime geçirip parçalayıp imha edip yok etmek istiyorum:1ninca:

Şimdi sıra sizde siz hangi eşyasını parçalamak isterdiniz?

çok ayıp yaa şahsen kocamın parçalamak istediğim bişeyi yok. ama sana bunu yapan biriyle hala niye berabersizn. bi kere sana saygısı yokkkk bu adamın yaaa

çok ayıp yaa şahsen kocamın parçalamak istediğim bişeyi yok. ama sana bunu yapan biriyle hala niye berabersizn. bi kere sana saygısı yokkkk bu adamın yaaa

Yanlış anladın galiba sevgilisi değil baktıkları arkadaşları normal kız ve erkek arkadaşlarıyasakkelime

benim varrrrrr.....lig tv li digitürk kartını,bazen bilgisayarı,playstationu ve binbir dille alıp evin başköşesinde duran pislik içinde bakılmayan akvaryumu parçalamak istiyorumm.istiyorum işte napimmmm

sende karar ver bi öyle diyosun bi böyle
arkadaşıysa niye utanmadan dedin ozaman

Çünkü o anda kadın psikolojisinden anlayacak kadar düşünceli davranmamıştı...Ve ne kadar ön yargılısınız konu başlıgının amacını unutup bilmediğiniz tanımadıgınz bir ilişki hakkında yorum yapıp yargılamak daha çok hoşunuza gidiyor anlaşılan

bazen işlerine okadar dalıyor ki neyle meşgulse onu parçalasam mutlu olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…