Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet viskozite anormal yaziyo ztn bende onu anlamamistm. Doktor asilama esnasinda bakti guzel dedi baska bsey demediViskozite haric diger degerler guzel. Vizkozite yani sperm kivami cok Kati olabilir spermler kolay kurtulup icinden hareket edemiyor. Anlatabildimmi bilmem ama. Daha sivi hale getirebilmek icin keciboynuzu kuru iyi gelebilir. Doktor ne soyledi
O ney oluyorIyi sonuclar motilite onemli oda zaten 50nin ustunde
Asilama olacaksa viskositenin koyu kivamliligi belki ayarlanabilir ama normal yolla sorun olabiliyor. Ben burda bir kac kiside o sorunla karsilasip hamile kalamiyani okumustum. AMA vitamin takviyeleriyle duzeltilwbilirEvet viskozite anormal yaziyo ztn bende onu anlamamistm. Doktor asilama esnasinda bakti guzel dedi baska bsey demedi
Kızlar benim soruma da cevap verin lütfen hormon testi başlıklı çıkmadan yorumlarınızı görmek istiyorum kafama taktım çokAsilama olacaksa viskositenin koyu kivamliligi belki ayarlanabilir ama normal yolla sorun olabiliyor. Ben burda bir kac kiside o sorunla karsilasip hamile kalamiyani okumustum. AMA vitamin takviyeleriyle duzeltilwbilir
Ya o kdr onemli gercekten. Doktor guzel dedi bisey demedi ama. Bide ben bi kez hic tedavi olmadan hamile kaldim ama kimyasal gebelikti. Bidaha tedaviyle bile kalamadim. Artik bu ay asilama denedik ilk kez insallah tutar ama 1 yumurtam vardi benim.Asilama olacaksa viskositenin koyu kivamliligi belki ayarlanabilir ama normal yolla sorun olabiliyor. Ben burda bir kac kiside o sorunla karsilasip hamile kalamiyani okumustum. AMA vitamin takviyeleriyle duzeltilwbilir
Asilamada sorun olmaz heralde bide kalmisin hamile kimyasalda olsa. Sakin umutsuzluga kapilipta kendini strese sokma. Sperm degisken oluyor. Cok dikkate alma. Dua et bol bol. Insallah hamilesinYa o kdr onemli gercekten. Doktor guzel dedi bisey demedi ama. Bide ben bi kez hic tedavi olmadan hamile kaldim ama kimyasal gebelikti. Bidaha tedaviyle bile kalamadim. Artik bu ay asilama denedik ilk kez insallah tutar ama 1 yumurtam vardi benim.
Insallah canim ya tesekkur ederim :)Asilamada sorun olmaz heralde bide kalmisin hamile kimyasalda olsa. Sakin umutsuzluga kapilipta kendini strese sokma. Sperm degisken oluyor. Cok dikkate alma. Dua et bol bol. Insallah hamilesin![]()
Ileri hareket hizi canimO ney oluyor
Himm anladim canim o zaman hizi iyi demek oluyo dimiIleri hareket hizi canim
EvetHimm anladim canim o zaman hizi iyi demek oluyo dimi