Sprem kantrasyonu yüksek çıkmış. Bence doktora görünmesi daha makbul çogu insan anlamaz burdakikızlar bu sonuçlar normal mi ?
Sprem kantrasyonu sayısı demek değil mi canım ?Sprem kantrasyonu yüksek çıkmış. Bence doktora görünmesi daha makbul çogu insan anlamaz burdakiAma bir kaç şey yüksek çıkmış inşallah kötü değil hemen düşürülür
Sprem kantrasyonu sayısı demek değil mi canım ?
Enfeksiyon var biz o lökosit için antibiyotik kullandık. Hızlı hareketli iyi diyemeyiz ortalama. Morfoloji neden bakılmamış oda çok önemli?kızlar bu sonuçlar normal mi ?
NE YAPTINIZ PEKİ BUNUN İÇİN CANIM ?Hızlı ileri hareket biraz düşük2 senedir cocugumuz olmuyordu benim eşimde %39 ileri hareket vardi doktora sordum bende hicbir sorun yoktu doktorda bi ileri hareketten kaynakli dedi düşükmüs
CANIM BİZ ŞİMDİ DR YANINDAN ÇIKTIK AMA ENFEKSİYON FİLAN DEMEDİ ANLAMIYORUM BU DR LARI MESAJ ATAYIM MI TEKRAR ? HANGİ SATIRDA GÖRDÜN ENFEKSİYONU BANA KAÇINCI SATIR OLDUĞUNU SÖYLERMİSİNEnfeksiyon var biz o lökosit için antibiyotik kullandık. Hızlı hareketli iyi diyemeyiz ortalama. Morfoloji neden bakılmamış oda çok önemli?
proxeed diye bir vitamin var sperm sayisini ve hareketini arttiriyor ondan kullaniyo suan ve aksamlari keciboynuzu suyu iciriyorum ceviz ve muz yediriyorum haftaya tekrar test verecek ise yaramışsa yazarimNE YAPTINIZ PEKİ BUNUN İÇİN CANIM ?
Lökosit canım ama biz üroloğa gösterdik kadın doğum uzmanları erkek spermiyogramını çok incelemiyo birkaç kritere dikkat ediyor sen üroloğa mı gösterdin jinekoloğamı( mikroskobik inceleme yanına bakarsan görürsün)CANIM BİZ ŞİMDİ DR YANINDAN ÇIKTIK AMA ENFEKSİYON FİLAN DEMEDİ ANLAMIYORUM BU DR LARI MESAJ ATAYIM MI TEKRAR ? HANGİ SATIRDA GÖRDÜN ENFEKSİYONU BANA KAÇINCI SATIR OLDUĞUNU SÖYLERMİSİN
evet canım gördüm şimdi jinekoloğa gösrerdim mesaj attım senin yorumundan sonra ilaç kullanılcak kadar önemli birşey değil o 1000 ml üzerinde olursa antibiyotik veriyoruz dedi.Lökosit canım ama biz üroloğa gösterdik kadın doğum uzmanları erkek spermiyogramını çok incelemiyo birkaç kritere dikkat ediyor sen üroloğa mı gösterdin jinekoloğamı( mikroskobik inceleme yanına bakarsan görürsün)
tamam canım senden yorum bekliyorum :) senin eşinin ileri hareketliliği kaç ?proxeed diye bir vitamin var sperm sayisini ve hareketini arttiriyor ondan kullaniyo suan ve aksamlari keciboynuzu suyu iciriyorum ceviz ve muz yediriyorum haftaya tekrar test verecek ise yaramışsa yazarim
39tamam canım senden yorum bekliyorum :) senin eşinin ileri hareketliliği kaç ?
Anladım canım bizim üroloğumuz önemli gördü 3 tü bizimde değeri sonra düzeldi. Enfeksiyon döllenme kabiliyetini düşürüyor dedi ürolog.evet canım gördüm şimdi jinekoloğa gösrerdim mesaj attım senin yorumundan sonra ilaç kullanılcak kadar önemli birşey değil o 1000 ml üzerinde olursa antibiyotik veriyoruz dedi.
bizimki 20 heralde canım demi
düzeldiğine sevindim canım benim umarım hepimiz tez zamanda yavrularımızı kucağımıza alırızAnladım canım bizim üroloğumuz önemli gördü 3 tü bizimde değeri sonra düzeldi. Enfeksiyon döllenme kabiliyetini düşürüyor dedi ürolog.
Evet ileri hareket 20 yaziyorbizimki 20 heralde canım demi
Amin inşallahdüzeldiğine sevindim canım benim umarım hepimiz tez zamanda yavrularımızı kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?