yumurtalama zamanim gectiginde ovu test yaptim yine biri cok koyu oburu biraz daha acik kirmizi cizgi cikardi ne demekse artik bu..pek inanmiyorum ovu testlerine cnmOlabilir canım neden olmasın. Başka belirtilerin var mı peki. Ve övü testi kullandın mı tam pik zamannı biliyormusun
yumurtlama donemim gectikten sonra ovu testi yaptim cnm denemek amacli ve yine yumurtlama donemimdemisim gibi cikardi hep ayni cikariyor bende ve pek inanmiyorum bu testlereOlabilir canım neden olmasın. Başka belirtilerin var mı peki. Ve övü testi kullandın mı tam pik zamannı biliyormusun
Dediğin gibi erken döllenme olabilir. Herkes 1 kere yumurtlayacak diye bir kaide yok. Ama eğerki bir kere yumurtladıysan ve o gün pik dediğin gün ise sanırım lekelenmen için erken. Ama sen yine de her ihtimali düşün canım kendini her iki ihtimale hazırla. Fazla kaptırma lütfen kendini. Hayal kırıklığını iyi bilirim. Pikten 12 gün sonra belli olur diyorlar testte sende sabırla bekle İnşallah çok bekletmeden bu ay güzel haberlerini alırızevet cnm tam pik zamanidi..ovu test kullandim var cnm ama bende hep ayni cikariyor ovu test bi cok koyu oburude biraz daha acik kirmizi cizgi cikariyor...
bu ucuncu denedimiz ay cnm insallah Allah isteyen herkese nasip eder cnmmDediğin gibi erken döllenme olabilir. Herkes 1 kere yumurtlayacak diye bir kaide yok. Ama eğerki bir kere yumurtladıysan ve o gün pik dediğin gün ise sanırım lekelenmen için erken. Ama sen yine de her ihtimali düşün canım kendini her iki ihtimale hazırla. Fazla kaptırma lütfen kendini. Hayal kırıklığını iyi bilirim. Pikten 12 gün sonra belli olur diyorlar testte sende sabırla bekle İnşallah çok bekletmeden bu ay güzel haberlerini alırız ❤
Canım övü testlerinde c çizgisi sabit t çizgisi silik çıkar pik olunca da t çizgisi c çizgisini geçer yani t çizgisi c den daha çok kırmızı olur. Ben onu la hamile kaldım canım.yumurtalama zamanim gectiginde ovu test yaptim yine biri cok koyu oburu biraz daha acik kirmizi cizgi cikardi ne demekse artik bu..pek inanmiyorum ovu testlerine cnm
valla cnm benim testte c t yazmiyordu..bende ikinci olan cizgi cok koyudu bu ne demek oluyor sence?Canım övü testlerinde c çizgisi sabit t çizgisi silik çıkar pik olunca da t çizgisi c çizgisini geçer yani t çizgisi c den daha çok kırmızı olur. Ben onu la hamile kaldım canım.
Oo daha erkenmiş seninkibu ucuncu denedimiz ay cnm insallah Allah isteyen herkese nasip eder cnmm
Resim varsa atsana canımvalla cnm benim testte c t yazmiyordu..bende ikinci olan cizgi cok koyudu bu ne demek oluyor sence?
iste boyleydi canimResim varsa atsana canım
ahh canim insallah dedigin gibi olurOo daha erkenmiş seninkikafana takacak kadar da beklememişsin canım biraz relax ol sorunun yoksa illaki olacak ❤
Evet yazmıyor bana saçma geldiiste boyleydi canim
Öyle olacak canım benim inanmak başarmanın yarısıdırahh canim insallah dedigin gibi olur
beni bilgilendirdin icin cok cok tesekkur ederim cnm..bidaki sefere artik bilicemEvet yazmıyor bana saçma geldicanım şöyle diyim sol daki c çizgisi olamaz pik zamanında c okadar silik olamaz. Demekki orası t çizgisi yani idrar damlattığın yer t çizgisi oluyor bundan sonra ona göre bakarsın testlerine. Şimdi o silik çizgi diğer çizgiyle eşit olursa yada c den daha fazla kırmızıysa pik olman yakındır.
Canım seni bir sayfaya etiketlicem orada yardımcı olan çok tatlı hamiş bir bayan var ben onunla takip ettim. O daha hakim konuya ondan aldığım bilgiler bunlar yoksa bende bu konuda cahildimbeni bilgilendirdin icin cok cok tesekkur ederim cnm..bidaki sefere artik bilicem
etiketle cnm ne guzel boyle yardimci olan insanlarin olmasiiCanım seni bir sayfaya etiketlicem orada yardımcı olan çok tatlı hamiş bir bayan var ben onunla takip ettim. O daha hakim konuya ondan aldığım bilgiler bunlar yoksa bende bu konuda cahildimyardımım dokunduysa ne mutlu bana. ❤
Kuruyunca yanıltıyo işte canm Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllahIki senedir bekliyoruz canım cok umutlanmistim. Resimde gozukmuyor tam ama silik cizgi bariz gozukuyordu. Ozellikle kuruyunca
Canım doktor utrasonda birşey göremiyor hormon sonuclarida normal . Doktor söktürücü verdi kullanmaya bile gerek kalmadı . Galiba oda hiç hareket etmeme bağlı. Evin içinde dışarı cikasim bile gelmiyor . Bütün gün temizlik felan . Başka hiçbir etkinliğin yok. Testlerin bozuk olduğunu anlamıştım. İmkansız gibi çift çizgiyi görmek benim için .ama bir umut işteCanım seni çok iyi anlıyorum. Heyacanını hayal kırıklığını, çöküşünü, bunaltını, çünkü bende hepsini birer birer yaşamıştım. Msjlarının hepsini okudum. Bende kasetlerin içlerini açar bakardım küçük bir umut götürmüyüm diye ama hep gördüklerim tek çizgiydi. Geçen ay ise bariz bir şekilde çift çizgi 4.5 testte gördüm ve ertesi gün kan verdim ve negatif çıktı. Hatta testlerimi alıp doktora dahi gösterdim. Doktor bile şaşırmıştı. Ya kimyasaldı yada testler bozuktu. Ama 2 senenin başlarında yani bu ay güzel haberi aldım. Allah sonuna kadar götürür inşdiyeceğim o ki Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor. Umudunu kaybetme sakın!!! Ve benim 2 aydır denediğim şeyler de vardı onlarda bence vesile oldu. Rabbim en en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin sen doktora gittiğinde neden adet olmadıgını sordun mu. Benim bildiğim yumurtlama olmazsa adet olamazsın. Ya senin yumurtalıkta kist var yada yumurtlaman zayıf tabi doktor daha iyi bilir. Yumurtlayamazsan da gebe kalamazsın ki senin ilk önce adet olman lazım. Övü takibi yapıyormusun
İlk 5dk yada 20 di içinde çıktı çizgiler hep canımKuruyunca yanıltıyo işte canm Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah
ÜZülme övü testi ve düzenli ilişki ile sende gebe kalırsın inşCanım doktor utrasonda birşey göremiyor hormon sonuclarida normal . Doktor söktürücü verdi kullanmaya bile gerek kalmadı . Galiba oda hiç hareket etmeme bağlı. Evin içinde dışarı cikasim bile gelmiyor . Bütün gün temizlik felan . Başka hiçbir etkinliğin yok. Testlerin bozuk olduğunu anlamıştım. İmkansız gibi çift çizgiyi görmek benim için .ama bir umut işte
Baktirmadim canım . O karışımı çok yaptım fayda etmedi banaÜZülme övü testi ve düzenli ilişki ile sende gebe kalırsın inşyumurta geliştirmek için çörek otu bal tarçın var ben onuda kullandım istersen bir dene birşey kaybetmezsin. Senin triod kaç canım baktırdın mı ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?