stres yapmayin lütfen stresten tutmuyor. ;Eşimden aynısını diyor . Ama napim elimde değil ki . İnsan bir umut bekliyor . Rabbim ol derse olacağını biliyorum sabırla bekliyorum .
Yok canim öğrenemedim daha özelde kan verdim hemen öğreneyim diye ama çıkmamış yarın çıkacak mis arayıp aynen böyle dedilerSonucu ögrendiniz mi ?
O nasil özelmis ya ben kan verdigimde 40 dkda cikmisti özeldeYok canim öğrenemedim daha özelde kan verdim hemen öğreneyim diye ama çıkmamış yarın çıkacak mis arayıp aynen böyle dediler
Bn özelde yaptirdigim tatlilleri 2 veya 3 saate aliom. Hayrlisi olsunYok canim öğrenemedim daha özelde kan verdim hemen öğreneyim diye ama çıkmamış yarın çıkacak mis arayıp aynen böyle dediler
Canım aşırı kalabalıktı zaten bende zor verdim kan . Ama yarına kalmaz sanıyordum bendeO nasil özelmis ya ben kan verdigimde 40 dkda cikmisti özelde
Ben silik cizgide gorememistim paylastiginizda ama cok stres yaptiniz sahit oldum bu surecte ne kendinizi ne esinizi bu kadar hirpalamayinSelam kızlar sonuç için aradılar negatif dedilercok üzgünüm neymiş big kit testleri güvenilir değilmiş . Biri hatalı çıkar 30 tane yaptım hepsi silik çıktı 5dk da .şuan varya dünya başıma yıkıldı.
Çok sabırla beklediğim bir haberdi canım . Adet gecikmesi zaten var doktorda sorun yok diyor .hormonlar normal . Herşey normal . Ama ben tekrar tekrar bakıyorum çok net olmasa da görüyorum . Şu ramazanda böylesine uzulecegim aklıma gelmezdi
Iki senedir bekliyoruz canım cok umutlanmistim. Resimde gozukmuyor tam ama silik cizgi bariz gozukuyordu. Ozellikle kuruyuncaBen silik cizgide gorememistim paylastiginizda ama cok stres yaptiniz sahit oldum bu surecte ne kendinizi ne esinizi bu kadar hirpalamayin
Verdi ilac canim . Ama gerek kalmadi galiba bugun sonucu duyunca agir isler vardi yaptim . Az oncede lavaboda camurumsu akinti geldi. Orucu cikarim oyle kulanayim dedim ama gerek bile kalmadi.insallah canim imsallah bir gun bende bu duyguyu yasariz esimde bende uzuntuden konusmadik hic .Canım 3 ay adet gecikmesi olupta herşeyin normal olması imkansız bence. Adet söktürücü falandamı vermedi doktorun. Zaten 3 aydır adet olmuyorsan ne sağlıklı bir yumurtlaman olmustur nede rahim kalınlığın oluşmuştur. Ayrıca testlerde belirli süreden sonra cıkan çizgi buharlaşma çizgisidir çok defa başıma geldi. Bence önce adet görebilmek için tedavi ol çünkü bu başlı başına bi sorun zaten hamile kalamaman için. umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine
Insaah vardir canim bebegin yerlesince kana idrara karisiyor .10 gun var diyorsun .bir kac gun bekle evde test yap negatif olursada uzulme . Adet gunu kesin cikar varsaArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
insallah dedigin gibi vardir cnm Aminnn :)Insaah vardir canim bebegin yerlesince kana idrara karisiyor .10 gun var diyorsun .bir kac gun bekle evde test yap negatif olursada uzulme . Adet gunu kesin cikar varsa
Iki senedir bekliyoruz canım cok umutlanmistim. Resimde gozukmuyor tam ama silik cizgi bariz gozukuyordu. Ozellikle kuruyunca
Amin insallah canım rabbim isteyen herkese versin. Kimsenin kucağı bos kalmasin .Allah insallah tez zamanda bebis nasip etsin insallah ♥
Canım seni çok iyi anlıyorum. Heyacanını hayal kırıklığını, çöküşünü, bunaltını, çünkü bende hepsini birer birer yaşamıştım. Msjlarının hepsini okudum. Bende kasetlerin içlerini açar bakardım küçük bir umut götürmüyüm diye ama hep gördüklerim tek çizgiydi. Geçen ay ise bariz bir şekilde çift çizgi 4.5 testte gördüm ve ertesi gün kan verdim ve negatif çıktı. Hatta testlerimi alıp doktora dahi gösterdim. Doktor bile şaşırmıştı. Ya kimyasaldı yada testler bozuktu. Ama 2 senenin başlarında yani bu ay güzel haberi aldım. Allah sonuna kadar götürür inşIki senedir bekliyoruz canım cok umutlanmistim. Resimde gozukmuyor tam ama silik cizgi bariz gozukuyordu. Ozellikle kuruyunca
Olabilir canım neden olmasın. Başka belirtilerin var mı peki. Ve övü testi kullandın mı tam pik zamannı biliyormusunArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
evet cnm tam pik zamanidi..ovu test kullandim var cnm ama bende hep ayni cikariyor ovu test bi cok koyu oburude biraz daha acik kirmizi cizgi cikariyor...Olabilir canım neden olmasın. Başka belirtilerin var mı peki. Ve övü testi kullandın mı tam pik zamannı biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?