Gebeliğe Hazırlık Kizlar eşim israrla yok diyor ben var diyorum sizce ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimden aynısını diyor . Ama napim elimde değil ki . İnsan bir umut bekliyor . Rabbim ol derse olacağını biliyorum sabırla bekliyorum .
stres yapmayin lütfen stresten tutmuyor. ;
bişey yap eğlen kafaya buna takılmayin
hiç ummadığı bi anda gelirbebiş.:)
stres herşeyi engeller.
umut beklediği biliyorum. Rabbim hayırlısıyla gelir bebiş.

Selam kızlar sonuç için aradılar negatif dediler cok üzgünüm neymiş big kit testleri güvenilir değilmiş . Biri hatalı çıkar 30 tane yaptım hepsi silik çıktı 5dk da .şuan varya dünya başıma yıkıldı.

Ben silik cizgide gorememistim paylastiginizda ama cok stres yaptiniz sahit oldum bu surecte ne kendinizi ne esinizi bu kadar hirpalamayin

Zaten olsa net çöküyor sonradan çıkan çizgilerde buharlaşma çizgisi

Canım 3 ay adet gecikmesi olupta herşeyin normal olması imkansız bence. Adet söktürücü falandamı vermedi doktorun. Zaten 3 aydır adet olmuyorsan ne sağlıklı bir yumurtlaman olmustur nede rahim kalınlığın oluşmuştur. Ayrıca testlerde belirli süreden sonra cıkan çizgi buharlaşma çizgisidir çok defa başıma geldi. Bence önce adet görebilmek için tedavi ol çünkü bu başlı başına bi sorun zaten hamile kalamaman için. umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine

Ben silik cizgide gorememistim paylastiginizda ama cok stres yaptiniz sahit oldum bu surecte ne kendinizi ne esinizi bu kadar hirpalamayin
Iki senedir bekliyoruz canım cok umutlanmistim. Resimde gozukmuyor tam ama silik cizgi bariz gozukuyordu. Ozellikle kuruyunca

Verdi ilac canim . Ama gerek kalmadi galiba bugun sonucu duyunca agir isler vardi yaptim . Az oncede lavaboda camurumsu akinti geldi. Orucu cikarim oyle kulanayim dedim ama gerek bile kalmadi.insallah canim imsallah bir gun bende bu duyguyu yasariz esimde bende uzuntuden konusmadik hic .

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Insaah vardir canim bebegin yerlesince kana idrara karisiyor .10 gun var diyorsun .bir kac gun bekle evde test yap negatif olursada uzulme . Adet gunu kesin cikar varsa

Iki senedir bekliyoruz canım cok umutlanmistim. Resimde gozukmuyor tam ama silik cizgi bariz gozukuyordu. Ozellikle kuruyunca
Canım seni çok iyi anlıyorum. Heyacanını hayal kırıklığını, çöküşünü, bunaltını, çünkü bende hepsini birer birer yaşamıştım. Msjlarının hepsini okudum. Bende kasetlerin içlerini açar bakardım küçük bir umut götürmüyüm diye ama hep gördüklerim tek çizgiydi. Geçen ay ise bariz bir şekilde çift çizgi 4.5 testte gördüm ve ertesi gün kan verdim ve negatif çıktı. Hatta testlerimi alıp doktora dahi gösterdim. Doktor bile şaşırmıştı. Ya kimyasaldı yada testler bozuktu. Ama 2 senenin başlarında yani bu ay güzel haberi aldım. Allah sonuna kadar götürür inş diyeceğim o ki Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor. Umudunu kaybetme sakın!!! Ve benim 2 aydır denediğim şeyler de vardı onlarda bence vesile oldu. Rabbim en en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin sen doktora gittiğinde neden adet olmadıgını sordun mu. Benim bildiğim yumurtlama olmazsa adet olamazsın. Ya senin yumurtalıkta kist var yada yumurtlaman zayıf tabi doktor daha iyi bilir. Yumurtlayamazsan da gebe kalamazsın ki senin ilk önce adet olman lazım. Övü takibi yapıyormusun

Son düzenleme:
Olabilir canım neden olmasın. Başka belirtilerin var mı peki. Ve övü testi kullandın mı tam pik zamannı biliyormusun

Olabilir canım neden olmasın. Başka belirtilerin var mı peki. Ve övü testi kullandın mı tam pik zamannı biliyormusun
evet cnm tam pik zamanidi..ovu test kullandim var cnm ama bende hep ayni cikariyor ovu test bi cok koyu oburude biraz daha acik kirmizi cizgi cikariyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…