- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
- 133
Bende test yaptiktan sonra fark ettim normalde akintim oluyor ama bu denli sari ve aşırı hic olmadi .Bende yeni hamileyim ama bunlarin hicbiri olmadi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende test yaptiktan sonra fark ettim normalde akintim oluyor ama bu denli sari ve aşırı hic olmadi .Bende yeni hamileyim ama bunlarin hicbiri olmadi.
Yarin gidip vercem kan hakli olabilirsiniz . Ben bunu hic bilmiyordumKiminin gebeliği idrarda da çıkmıyor kan testi ver bence
Tabi kanda bile çıkmayan var.. Ultrasondan görüp öğrenenler var..Yarin gidip vercem kan hakli olabilirsiniz . Ben bunu hic bilmiyordum
Gözükmüyor di foto çekince bende öyle çektim :)))Canım niye açtın ki içini![]()
:)) Dokuz ay sonra öğretmende var .inşallah onlardan biri olma :)))Tabi kanda bile çıkmayan var.. Ultrasondan görüp öğrenenler var..
Tabii, çinde var örnekleri. Hamilelikten bir haber.. Tuvalete gidip doğurup çıkıyo kadın.. Yok yok olmam ben hamile olduğumu biliyorum öğrendim:)) Dokuz ay sonra öğretmende var .inşallah onlardan biri olma :)))
Olmam yazacaktım :))Tabii, çinde var örnekleri. Hamilelikten bir haber.. Tuvalete gidip doğurup çıkıyo kadın.. Yok yok olmam ben hamile olduğumu biliyorum öğrendim![]()
Hee :) öyle okuyunca ben deOlmam yazacaktım :))
Hee :) öyle okuyunca ben dekan ver, çıkmazsa ultrasona da gir 3aydır olmuyorum de.. Bugün de okudum bir bayan düzenli bir şekilde adet olmuş ama baş dönmesi yüzünden şüphelenip idrar yapmış pozitif. Hastaneye gitmiş bakmışlar ki 4,5 aylık hamileymiş
cinsiyetini de söylemişler hemen. gidip test yapmasa doğurduğunda öğrenecekti..
İkinci çizgi hep çıkıyor canım sorun koyulasmiyor testin markası hiç bilmediğim bir marka big kit yanlış sonuç mu veriyor diye dusunuyorumBen 5 sene her ay teste zulumler yaptim sirf o ikinci silik cizgiyi gorebilmek icin. Bazen gordum adet oldum bazen gormedim ama yinede kendimi hamile hissettim.
Transferin 4.gunu ikinci silik cizgiyi gordum. Demekki varsa illaki cikiyormus zulme gerek yokmuş. Bugun goremediyseniz 2 gun somra tekrarlayin rabbim hayirli evlat nasip etsin
İnşallah canım :) :)![]()
![]()
![]()
bende cinsiyetini öğrenir gelirim inşallah eve :))
İkinci çizgi hep çıkıyor canım sorun koyulasmiyor testin markası hiç bilmediğim bir marka big kit yanlış sonuç mu veriyor diye dusunuyorum
Gidiyorum kadın doğuma kanda isticem :)))Açık adresini ver seni kan cermeye götüreyim sende kurtul bizde.
Yol masrafın benden:)
Gelip kolunu tutabilirim.Gidiyorum kadın doğuma kanda isticem :)))
Verdim canım ama 4 tek çıkacakmış bide gebelik testi aldım erken . Ultrasonda doktor göremedi umudum tükendi suanGelip kolunu tutabilirim.
Yeterki ver o kanı![]()
Geç olsun güç olmasın zamanı vardırVerdim canım ama 4 tek çıkacakmış bide gebelik testi aldım erken . Ultrasonda doktor göremedi umudum tükendi suan