Gebeliğe Hazırlık Kizlar eşim israrla yok diyor ben var diyorum sizce ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:)) Dokuz ay sonra öğretmende var .inşallah onlardan biri olma :)))
Tabii, çinde var örnekleri. Hamilelikten bir haber.. Tuvalete gidip doğurup çıkıyo kadın.. Yok yok olmam ben hamile olduğumu biliyorum öğrendim 😁😁

Olmam yazacaktım :))
Hee :) öyle okuyunca ben de 😁 kan ver, çıkmazsa ultrasona da gir 3aydır olmuyorum de.. Bugün de okudum bir bayan düzenli bir şekilde adet olmuş ama baş dönmesi yüzünden şüphelenip idrar yapmış pozitif. Hastaneye gitmiş bakmışlar ki 4,5 aylık hamileymiş 😮 cinsiyetini de söylemişler hemen. gidip test yapmasa doğurduğunda öğrenecekti..

Ben 5 sene her ay teste zulumler yaptim sirf o ikinci silik cizgiyi gorebilmek icin. Bazen gordum adet oldum bazen gormedim ama yinede kendimi hamile hissettim.

Transferin 4.gunu ikinci silik cizgiyi gordum. Demekki varsa illaki cikiyormus zulme gerek yokmuş. Bugun goremediyseniz 2 gun somra tekrarlayin rabbim hayirli evlat nasip etsin

Hee :) öyle okuyunca ben de 😁 kan ver, çıkmazsa ultrasona da gir 3aydır olmuyorum de.. Bugün de okudum bir bayan düzenli bir şekilde adet olmuş ama baş dönmesi yüzünden şüphelenip idrar yapmış pozitif. Hastaneye gitmiş bakmışlar ki 4,5 aylık hamileymiş 😮 cinsiyetini de söylemişler hemen. gidip test yapmasa doğurduğunda öğrenecekti..
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: bende cinsiyetini öğrenir gelirim inşallah eve :))

Ben 5 sene her ay teste zulumler yaptim sirf o ikinci silik cizgiyi gorebilmek icin. Bazen gordum adet oldum bazen gormedim ama yinede kendimi hamile hissettim.

Transferin 4.gunu ikinci silik cizgiyi gordum. Demekki varsa illaki cikiyormus zulme gerek yokmuş. Bugun goremediyseniz 2 gun somra tekrarlayin rabbim hayirli evlat nasip etsin
İkinci çizgi hep çıkıyor canım sorun koyulasmiyor testin markası hiç bilmediğim bir marka big kit yanlış sonuç mu veriyor diye dusunuyorum

Eğer içini kırmadan teste bakıpta silikte olsa koyulasmayı görüyorsan gebesindir
Ama yine icini kırıp bakıyorsan sanmıyorum

Back