Artık ustası oldu canım labuo diye bir marka var kendi çizgisi çıkardı hep ben inanmak istediğimden var derdim eşim yok derdiIlk idrar olmayinca belirgin cikmaz gun icinde kuzum sabah yap bekle deben hic esime gostermem emin olmadan anlamiyolar zaten kendi cizgisiymis sen nerden biliyosan moral bozuyolar bide
Ben cizgi göremedimAksam test yaptım esim negatifi gormesin diye cebime attim sabah ikinci çizgiyi gördüm . Hatta yanlismi diye su bile damlattim .sabah tekrar iki test yaptim .ben yine pozitifi cok net gordum esimi uyandirdim o yok diyor .cizgi bi anda kayboldu ama suan hayalet ikinci çizgi var gibi .2.ci test kuruyan test . Bigkit marka testim. Bu arada 3aydir relg olmuyorum. Heycan basti kizlar . Eşime kalp krizi gecirtiyordum az kalsın bagirarak uyandirmisim:))))
Zor isler bunlarArtık ustası oldu canım labuo diye bir marka var kendi çizgisi çıkardı hep ben inanmak istediğimden var derdim eşim yok derdi
Valla ben oldugunu hissediyorum bir haftafir tuhaf sekilde karnim ağrıyordu . Sapsari akintim ve beyaz akintim var . Sag kasikta hafif agri oluyor .inaniyotum var . Kanda batıracağım sabredemezsemZor isler bunlarbende bi ay kuruma cizgisini sanmistim cok heyecanlanmistim nefret ediyorum testlerden artik yapmıyorum
Bnde bos gebelik yasadim. Testte baya 2 cizgi gordum. Onla alaksi yok neden kan testi yapmion cok sabirlisin valla.Selam kizlar biliyorum çoğunuz negatif dedi.ama testler hep silik cikiyor ilk bes dk oda dikkatli bakarsan goruyorsun kaç gun gecti koyulasma olmuyor . Bos yada kimyasal mi boyle birsey yasayan var mi?
Bugun gidecektik esimle koyulasma olsun oyle gidelim dedim bugunku testte koyulasma di . Zor benim için gidip negatif oldugunu ogrenmek.Pazar gününden bu yana kan vermediniz mi sağlık ocağına gitseydiniz ya baya sabırlıymışsınız
Canim erken sevindim hemde cok sevindim kan testi negatif cikarsa cok kotu olurum . Yarinda erken gebelik testi alip yapacagim.Bnde bos gebelik yasadim. Testte baya 2 cizgi gordum. Onla alaksi yok neden kan testi yapmion cok sabirlisin valla.
Iki ay regl gormedim bu 3 ay . Normalde 16 bat. Yani bugun .o testleri yapali baya oldu bugun yaptigim testte yine dikkatli bakinca gozukuyor ikinci cizgi . Hic koyulasma olmuyor .Bende arkadaslarin tersine hafif bir siliklik gordum kac gun var bata
Kiminin gebeliği idrarda da çıkmıyor kan testi ver benceSunuda ekleyeyim kizlar asiri sari akintim var arasira beyaz gobek deligimden assagisina dogru cizgi var kahverengi cizgi cikali 3 ay felan oldu .alt karin agrim ve arasira agzima bir anda midemden yemek geliyor ama kusma gibi degil
Bende yeni hamileyim ama bunlarin hicbiri olmadi.Sunuda ekleyeyim kizlar asiri sari akintim var arasira beyaz gobek deligimden assagisina dogru cizgi var kahverengi cizgi cikali 3 ay felan oldu .alt karin agrim ve arasira agzima bir anda midemden yemek geliyor ama kusma gibi degil
Canim bugun yaptiracaktim normalde test bozuk mu niye koyulaşmiyor biraz bekleyeyim koyulassin oyle gidim dedim . Ama hep ayni hayalet cizgi cikiyorNeden kan testi yaptırmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?