Bugün pazar ya canım yoksa zaten gidecektik ozellerde tahlil yapmıyor acile gidip gerçekten durumu kötü olanlarında hakkına girmek istemiyorumDoktora gitmeyi denesene muallakta kalıyosan
İnşallah canım inşallah moralim baya bozuldu yorumlara .ilk beş dk deniyor sürekli ama kaç saat sonra ikinci çizgiyi görüp hamile olan vok tanıdıklarım var inşallah vardır . Dua edin nolurUmut vermek istemem ama bende de ilk hayalet cizgi cikmisti beyaz kimseyi inandiramadim ertesi gun erken gebelik testi ile pozitifi gordum bende gec dollenme olmustu kanda bile hemen cikmadi adet 1 hafta gecince cikti o yuzden sabirli ol insallah bebis vardir ve yanilmazsin hislerinde
İnşallah inşallah canım şuan bir saat arayla test yapıyorum ben görüyorum eşim görmüyorum kendi çizgisi diyorInsallah vardir canim bazem fotolarda çıkmıyor sabırla sabahi bekle tekrarlarsin baktın yone gozukuyor kan verirsin.
3 aydır adet görmüyorsanız neden doktora gitmediniz ki?
Yapmayın böyle şeyler lütfen ya. Daha çok üzülürsünüz.İnşallah inşallah canım şuan bir saat arayla test yapıyorum ben görüyorum eşim görmüyorum kendi çizgisi diyor
Bu ay da olmazsan 3 ay olacak yazmıştım da neyse . Gitmiyorum çünkü araya ramazan girdi maaşlar g ec yattı yani anlayacağınız keyfinden değil3 aydır adet görmüyorsanız neden doktora gitmediniz ki?
Eşimden aynısını diyor . Ama napim elimde değil ki . İnsan bir umut bekliyor . Rabbim ol derse olacağını biliyorum sabırla bekliyorum .Yapmayın böyle şeyler lütfen ya. Daha çok üzülürsünüz.
Ben yanlış anlamışım kusura bakmayınBu ay da olmazsan 3 ay olacak yazmıştım da neyse . Gitmiyorum çünkü araya ramazan girdi maaşlar g ec yattı yani anlayacağınız keyfinden değil
Bakın bugün pazar çıkın eşinizle güzel bir gün geçirin evde oturup düşünmekten iyidirEşimden aynısını diyor . Ama napim elimde değil ki . İnsan bir umut bekliyor . Rabbim ol derse olacağını biliyorum sabırla bekliyorum .
Ben erken gebelik testi ile birlikte normal testide yaptim ilkinde pozitif cikti ucuz testte belirsz cikti sonra baya durunca belieginlesti teste gore dikkate almamam gerekİnşallah canım inşallah moralim baya bozuldu yorumlara .ilk beş dk deniyor sürekli ama kaç saat sonra ikinci çizgiyi görüp hamile olan vok tanıdıklarım var inşallah vardır . Dua edin nolur
Ilk idrar olmayinca belirgin cikmaz gun icinde kuzum sabah yap bekle deİnşallah inşallah canım şuan bir saat arayla test yapıyorum ben görüyorum eşim görmüyorum kendi çizgisi diyor
Benim kinde de sanki hayalet çizgi var gibi dimi kızlar
Hiç bilemiyorum Canım ya benim de hemen çıkmadı buharlaşma çizgisi bence adetler düzensiz olunca insan neye inanacağını şaşırıyorBen gördüm canım hayırlısı olsun
Valla kuzum uyudum yine esimde dört döndü evde :))Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın
Bakın bugün pazar çıkın eşinizle güzel bir gün geçirin evde oturup düşünmekten iyidir☺
Sende baya belirgin canım fotoda çıkmış benim ki fotoda çıkmıyorBenim kinde de sanki hayalet çizgi var gibi dimi kızlar
Evetttİcini mi actın yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?