Gebeliğe Hazırlık Kizlar eşim israrla yok diyor ben var diyorum sizce ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Limon11

Kaldırım mühendisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
2.204
2.676
133
Aksam test yaptım esim negatifi gormesin diye cebime attim sabah ikinci çizgiyi gördüm . Hatta yanlismi diye su bile damlattim .sabah tekrar iki test yaptim .ben yine pozitifi cok net gordum esimi uyandirdim o yok diyor .cizgi bi anda kayboldu ama suan hayalet ikinci çizgi var gibi .2.ci test kuruyan test . Bigkit marka testim. Bu arada 3aydir relg olmuyorum. Heycan basti kizlar . Eşime kalp krizi gecirtiyordum az kalsın bagirarak uyandirmisim:))))

Eklentiler

• 20190512_080446.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 530
  • 15576378107121014017956661952722.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 509
  • 15576378469354329695960382959315.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 524
  • 15576379362984890651609166948030.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 461
Kizlarr hadi ya yok mu birsey sua esim dalga geciyor benle kendi cizgisi diyorlar demi diyor ((((

Bende
Görmedim afetinize kaç gun var

Kızlar üç ayrı test var regl olamıyorum 3ayim olacak bu ay. Evet içini açınca gördüm zaten . İki testi yapalı 20dk bile olmadı .diğeri akşamdan zaten (

Kızlar üç ayrı test var regl olamıyorum 3ayim olacak bu ay. Evet içini açınca gördüm zaten . İki testi yapalı 20dk bile olmadı .diğeri akşamdan zaten (

Belli ki beklediğin bir haber ama üzgünüm testlerde bir şey yok. Olsaydı net görürdün zaten neden içini acasin? 3 aydır adet görmüyorsan dra görün. Belli ki bir sıkıntı var. Allah hayırlısını versin hakkinizda

Çok sabırla beklediğim bir haberdi canım . Adet gecikmesi zaten var doktorda sorun yok diyor .hormonlar normal . Herşey normal . Ama ben tekrar tekrar bakıyorum çok net olmasa da görüyorum . Şu ramazanda böylesine uzulecegim aklıma gelmezdi

Testlerde hayalet bir çizgi var evet ama üzgünüm sonradan her testte çıkıyor ve çok dikkatli bakınca belli oluyor.
Kaç yaptığım test beni de böyle yanıltıp beklentiye soktu zamanında..
Ayrıca 3 aydır regl olmayıp doktor herşey normal diyorsa o doktoru değiştir.

Normalde de gecikme oluyor canım ergenligimden beri evlenince bu kadar uzadı süre . 2ci resim haric diğerlerini yapip resmini çekelim 20 dk olmadı ki .

Bazı fotoğraflarda gördüm çizgiyi ama çok umutlanma kardeşim bu tarz çizgiler bazen bende de oluyor ve sonucunda hiç birşey çıkmıyor inşaallah sende vardır bebiş yarın sabah tekrar yaparsan eğer varsa daha netleşir

İnşallah canım inşallah rabbim şu mübarek günde isteyen herkese nasip etsin . Oruçtan dolayı mı çıkıyor diye düşünüyorum bende . Ama akşam su içtikten baya sonra yaptım bir tanesini . Yarın kan vereceğim kesin sonuç için

Amin hayırlısı olsun hakkında inşaallah

Insallah vardir canim bazem fotolarda çıkmıyor sabırla sabahi bekle tekrarlarsin baktın yone gozukuyor kan verirsin.

Umut vermek istemem ama bende de ilk hayalet cizgi cikmisti beyaz kimseyi inandiramadim ertesi gun erken gebelik testi ile pozitifi gordum bende gec dollenme olmustu kanda bile hemen cikmadi adet 1 hafta gecince cikti o yuzden sabirli ol insallah bebis vardir ve yanilmazsin hislerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…