- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
aynisini yaparsam ondan nefarkimkalir ben o kadar aşalik olamam canimaynısını sende yap !!!! (özellikle onun yanında)
tamam arkadaşlar bukonunun özerinden artik yorum yapmanizi istemiyorum lütfen yorum yapmayin bana yardimci olacaniza sacma sapan yorumlannizla canimi sikiyorsunuzYa esine rest cekeceksin yada "vazelinin cekmecede hayatim" deyip cekileceksin. Baska yolu var mi?
söylemesi kolay geliyor 2Rest çekip ayrılmayı neden düşünmüyorsun? Bu kişiliğine hakaret değil mi?
20 yilimi verdim ona kolay kolay birakirmiyim bana cektirdiklerini ödüyeceksöylemesi kolay geliyor 2
ahahahahhahahahah delisin kız sen Allah seniiiiiiSelam Gulfem Sipahi.
Sen Ömere karsi da bu kadar yüzsüzdün.
çok merak ettim 20 yılını verdiğinde bunun adam olmadığını anlayamadın mı20 yilimi verdim ona kolay kolay birakirmiyim bana cektirdiklerini ödüyecek
20 yilimi verdim ona kolay kolay birakirmiyim bana cektirdiklerini ödüyecek
hep dedim birgön dözelir 20 yildir buşekil kandiriyor o nu sevdiyimden deyil cocuk larim için ona katlandim anne olan anca beni anlarçok merak ettim 20 yılını verdiğinde bunun adam olmadığını anlayamadın mıkaldı ki bana yaptıklarını ödeyecek demişsin çok pardonda ne yapıcaksın? Sen Allah'a bırakmak yerine gidipte kendin cezasını vermeye kalkarsan daha çok izlersin kenardan onu :))))))))) belkide tüm yaptıkları sana müstehaktır.Akıllı ol az hiçbir şekilde cezasını sen kesemezsin onun..Gururun varsa yapmanı gerekeni yap
Arkadaşlar yyorum larinizi yaparken u nurumu sorgulamayin lütfen unursuz deyilim cok kiriyorsunuz beniAdamın pek mrunda olacağını sanmıyorum senin yapacaklarının... Seni insan yerine bile koymuyor, ne saygısı var ne sevgisi var...
Buraya öyle senin tabirinle "saçma sapan" yorum yapanların tamamı sana inanmadığı için öyle yorum yapıyor. İnanılır gibi de değil çünkü.. Hani herkesin bir onuru var, gururu var... Anladın mı? Mide meselesi...
sana bir şey diyim mi şu sitede o kadar çok anne var ki sana anlatamam.20 yılda düzeleceğini anlamadın hala anlamıyorsunda neyse bildiğini oku bacım Allah ıslah etsin kocanıhep dedim birgön dözelir 20 yildir buşekil kandiriyor o nu sevdiyimden deyil cocuk larim için ona katlandim anne olan anca beni anlar
ya unurumdan fazgececem yada cocuklarimdan sizce hangisinden vazgeceyima
Arkadaşlar yyorum larinizi yaparken u nurumu sorgulamayin lütfen unursuz deyilim cok kiriyorsunuz beni
kendime aci cektirmek hoşumami gidiyormu saniyorsunuz kac gece sabahlarakadar ağladiğimi nerden bileceksiniz keşke bunla evlennecegime ölseydim zaten evlendiyim gön öldüm benya unurumdan fazgececem yada cocuklarimdan sizce hangisinden vazgeceyim