20 inanmadinizmi dilmi şimdi kavga etim yarin gazi antepe gidiyorum dedi neye gidiyosun deim oda dedi arkadaşla gidecez tabi inanmadim yirmi yildir buşekil idare ediyorum rabim bana sabir vermiş
Gercekmi bu 5 cocuk yas 33 koca alenen aldatiyo5 çocuğu mu varmış yuh
arkadaşlar konu fake mi bilemem ama yakın bi arkadaşımın eşi bunu yapıyor , kadın artık yaşadığı sorunlardan adamın yaptıklarına ne halin varsa gör diyor, adam her b..ku kullanıyor içiyor içeceğini bakıyor keyfine, evde elektrik kesik , su kesik, doğalgaz kesik umrunda değil , evde 1 eş 3 çocuk hayat adama güzel, böyle şeyler var yani arkadaşım bana anlattığında şok oldum hatta daha fenası eşinden ..iş bekliyor kadın istemiyorum deyincede ağzına ne gelirse sayıyor ve şuursuzca şeyler yapıyor offfffffffffff yine moralim bozuldu aklıma geldi, ne hayatlar var
ailesi arka çıkmıyor,misafir bile gitse ailesine 3 çocukla maalesef hoş karşılamıyorlar, 2 çocuk ilköğretim öğrencisi 3.sü problemli ve haftanın belli günleri rehabilitasyona götürüp getiriyor, bu yüzden kendiside çalışamıyor, hadi en küçüğe kreş bulsa kreşler kabul etmiyor, hadi kabul etse diğer ikiside ilkokul öğrencisi onlara kim bakacak, öyle bi adamın evine de bakmaya gelen olurmu oda meçhul. mecburiyet yani. bi ara hep birlikte bir bina yada sitenin kapıcılığını bile araştırdık kira ve fatura derdi olmazda oda 3 çocuğuyla gecçimini sağlar diye adamı bırakıp öyle bi iş yapacaktı ama bulamadık. sınav ağırda olsa 3 evlat var o yüzden duruyor.arkadaşınız ne demeye duruyormuşiş yok güç yok sorumluluk yok ahlak yok
kız bana saldıracagına git kocana ve konustugu kadınlara saldır, yanlış adrestesin :)minikkelebekk nedemek istiyorsun hadini bil doğru konuş sakin ahimi alma alirsan iflah olmasin derdim bana yeter
Selam Gulfem Sipahi.
Sen Ömere karsi da bu kadar yüzsüzdün.
eşim beni aldatiyor her seferinde onu yakaliyorum oda hayatim valla cidi bişi yok sadece vakit geciriyorum artik biktim sabah larakadar yanibaşmda nette kizlarla konuşuyor yatak odamda ben se hicbişi yapamiyorum bana yardim edin buna itiyacimvar