kizlar eşim beni kandiriyor

Konu sahibine inanmayanlar olmuş ama yapmain arkadaşlar siz yasamadiniz ya da rastgelmediniz diye böyle bir şey olmadi ya da olmayacak anlamina gelmez...Bnmde çok sevdiğim bir komsumum basina geldi.Hatta kadini ariyorlardi eşinin sevgilileri ayril artik diye.En sonunda kadim avukata gitti avukat da demis sen de hesap AC konuş esinle (ffake hesap) kadin öyleyyapti.Davada delil olarak kullanildi.Dalga geçmeyin insanlarla kadinin bir suçu yok gerçekten bazi erkeklerin ( erkek denirse ) önüne geçilmiyor boyle konularda

ailenizin acelesi neydi de sizi böyle ahlaksız bir adamla çocuk yaşta evlendirdi anlamıyorum. onlar da en az eşiniz kadar suçlu.

20 inanmadinizmi dilmi şimdi kavga etim yarin gazi antepe gidiyorum dedi neye gidiyosun deim oda dedi arkadaşla gidecez tabi inanmadim yirmi yildir buşekil idare ediyorum rabim bana sabir vermiş

yaptığınızın adı sabır değil onu kabul edelim bir kere. sadece içinde bulunduğunuz bu kötü durumdan kurtulamayacak konumdasınız. sabır çok farklı bir şey çünkü.

bu adam bu yüzünü 20 yıl sonra göstermiş olamaz. peki neden 5 çocuk?

kendi ellerimizle kendimiz kafese sokuyoruz işte. ne denir ki Allah çıkar bir yol göstersin.

arkadaşınız ne demeye duruyormuş iş yok güç yok sorumluluk yok ahlak yok

arkadaşınız ne demeye duruyormuş iş yok güç yok sorumluluk yok ahlak yok
ailesi arka çıkmıyor,misafir bile gitse ailesine 3 çocukla maalesef hoş karşılamıyorlar, 2 çocuk ilköğretim öğrencisi 3.sü problemli ve haftanın belli günleri rehabilitasyona götürüp getiriyor, bu yüzden kendiside çalışamıyor, hadi en küçüğe kreş bulsa kreşler kabul etmiyor, hadi kabul etse diğer ikiside ilkokul öğrencisi onlara kim bakacak, öyle bi adamın evine de bakmaya gelen olurmu oda meçhul. mecburiyet yani. bi ara hep birlikte bir bina yada sitenin kapıcılığını bile araştırdık kira ve fatura derdi olmazda oda 3 çocuğuyla gecçimini sağlar diye adamı bırakıp öyle bi iş yapacaktı ama bulamadık. sınav ağırda olsa 3 evlat var o yüzden duruyor.

Hepsi değil ama genel olarak bu aralar siteye yeni üye olanların çok acaip, enteresan, şaşırtıcı sorunları var nedense... Bir insan bu kadar akılsız olmaz herhalde ya... Benim sevdiğim yanımda kızlarla mesajlaşasak daha neler.

Konu sahibesinin kafası mı güzel, koca yanıbaşımda başkaları ile fingirdeşecek ben hiçbişi demeyip kafamı önüme eğip öylece şeyime bakıcam he 5 çocukta olsa o adamı çiğ çiğ yerim ben, aklımdan bir sürü cinnetlik şeyler geliyorda yazmayım banlanıcam

Ciddi bişey yokmuş canım sende ne takiyosun, en fazla kuma getirir üstüne.

Böyle saçma şey olmaz gerçekten ne desem bilemedim yani.Kıskanmıyor musunuz hiç bağırmıyor musunuz?

aynısını sende yap !!!! (özellikle onun yanında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…