- 2 Ocak 2015
- 223
- 71
- 33
bu söylediklerime inanmadiniz inanmamakta haklisiniz cünkü hic bikadin bunu kabul edemez anca ben kabul ederim yemin ederim ki doğrulari söylüyorum kabul etmekte başka carem yok 5 tane cocuğum var ve hic madiyatim yok neyapiyimKusura bakmada görüsmesi senin rahatligindan kaynaklaniyor bence. Ya anlamiyorum benim kocam öyle bisey yapcak ben bunu bile bile dogruuuu kapi disari ederim bosanmayla tehdit ederim hattta birakmassa bosanirim ve rezil ederim onu yanina birakmam! Kesinlikle kabul edilemez bir durum ne kadar rahatsiniz ya rahatsiz olsaydiniz bunu tekrarlamasina izin vermezdiniz. Kabul edilemez bir durum .. bugün odamda baska karilarla yazisiyorsa gün gelir bulusurda gezer tozarda kusura bakmayin ama öyle..
Profilinizde 33 yaşında yazıyor,13 yaşında mı evlendiniz?bu söylediklerime inanmadiniz inanmamakta haklisiniz cünkü hic bikadin bunu kabul edemez anca ben kabul ederim yemin ederim ki doğrulari söylüyorum kabul etmekte başka carem yok 5 tane cocuğum var ve hic madiyatim yok neyapiyim
kimlikte 2yaş kücük vurmuşlar 15 yaşinda evlendim görücü usuluyla evlendimProfilinizde 33 yaşında yazıyor,13 yaşında mı evlendiniz?
ay gülfem sipahii kimmSelam Gulfem Sipahi.
Sen Ömere karsi da bu kadar yüzsüzdün.
küçük mü vurmuşlarkimlikte 2yaş kücük vurmuşlar 15 yaşinda evlendim görücü usuluyla evlendim
Güllerin savaşı dizisi canım,oradaki canlandırılan bir karakter.ay gülfem sipahii kimm
heeGüllerin savaşı dizisi canım,oradaki canlandırılan bir karakter.
minikkelebekk nedemek istiyorsun hadini bil doğru konuş sakin ahimi alma alirsan iflah olmasin derdim bana yeteray gülfem sipahii kimm
puahahhahahahhahahahhahaaminikkelebekk nedemek istiyorsun hadini bil doğru konuş sakin ahimi alma alirsan iflah olmasin derdim bana yeter
eşim beni aldatiyor her seferinde onu yakaliyorum oda hayatim valla cidi bişi yok sadece vakit geciriyorum artik biktim sabah larakadar yanibaşmda nette kizlarla konuşuyor yatak odamda ben se hicbişi yapamiyorum bana yardim edin buna itiyacimvar
kocana ah etsen buraya konu açmana gerek kalmaz konu sahibi madem ah ettiklerin iflah olmuyorminikkelebekk nedemek istiyorsun hadini bil doğru konuş sakin ahimi alma alirsan iflah olmasin derdim bana yeter
ibretlik tespit diye buna denirSelam Gulfem Sipahi.
Sen Ömere karsi da bu kadar yüzsüzdün.
parçala o bilgisayarı nasıl hiçbirşey yapamazsın ki ? ben o adamı da bilgisayarı da camdan aşağı sallandırırdımbu söylediklerime inanmadiniz inanmamakta haklisiniz cünkü hic bikadin bunu kabul edemez anca ben kabul ederim yemin ederim ki doğrulari söylüyorum kabul etmekte başka carem yok 5 tane cocuğum var ve hic madiyatim yok neyapiyim