kizlar eşim beni kandiriyor

En korktugum sey.yerinde olsam 1 dk durmam.o kadar cogaldi ki bu konular.birde piskinler bi anlami yokmus onemli degilmis.inanma.seven insan baskasina goz ucuyla bile bakmaz birak muhabbeti..

Kusura bakmayın da yazdıklarınız hiç inandırıcı gelmedi. Ya kendinizi ifade edemiyordunuz ya da bizimle dalga geçiyorsunuz. Zira ben sanmıyorum ki hiç bir kadın böyle birşeye göz yumsun. öyle bir adamın yanında bir dk bile durmamalı. Net bir şekilde bilgisayar ya da telefon hangisinde konuşurken gördüysem hepsini kırıp kafasına atar ve çeker giderdim. Pisliğinde boğulsun.

yahu kocan senı aldatıyor sen yatak odandayken kızlarla konusyor sende napmalıyımmı dıyorsun esın gelıp sana hayatım can sıkıntısı dıyor bıde pişkin pişkin şakamısın basbaya aldatıyor adam senı yuzne baka baka senın bıldıgını bıle bıle bız nedıyelımkı burdan sana adam işi arsızlıga vurmus basbayada aldatıyor senı bunun realı netı olmaz boşan restı cek senı sureklı aldatan adamla omurmu gecer hos sureklı olmasınada gerek yok benım ıcın bıkere bıle yeterlı ama neyse....

bu söylediklerime inanmadiniz inanmamakta haklisiniz cünkü hic bikadin bunu kabul edemez anca ben kabul ederim yemin ederim ki doğrulari söylüyorum kabul etmekte başka carem yok 5 tane cocuğum var ve hic madiyatim yok neyapiyim

Profilinizde 33 yaşında yazıyor,13 yaşında mı evlendiniz?

arkadaşım buna izin verme. onlara yalanlar atıyor evli olmadığını söylüyor büyük bi ihtimal.karşına al konuş. sen yapsan hoşuna gidermi böyle birşey erkek kadın farketmez bence.

Gülfem sipahi kk da yeni entrikalara adım atıyor ,Ömeri mafettin sıra bize mi geldi

parçala o bilgisayarı nasıl hiçbirşey yapamazsın ki ? ben o adamı da bilgisayarı da camdan aşağı sallandırırdım bir de böyle adamdan 5 çocuk da neyin nesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…