Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye sizi kandirayim ki nehakimvaraynen öyle, arkadaşımda boşanmayı çok istiyor ama ailesi fazla arka çıkmıyor, 3. çocuğuda henüz 4 yaşında ve problemli rehabilitasyonda eğitim alıyor, böyle oluncada kendiside çalışamıyor, kambur kambur üstüne geldi yani. kadın yok haliyle 3 çocuğuna bakmaya çalışıyor birde adamın haklıymış gibi arsız arsız neler konuşuyor
ben kandırıyorsunuz demedim, yeni üye saçmalık yani fake demek istedilerde bende bu konu fake olsada çevremde var dedim beni üzen bir konuydu onu anlattımniye sizi kandirayim ki nehakimvar
eşim beni aldatiyor her seferinde onu yakaliyorum oda hayatim valla cidi bişi yok sadece vakit geciriyorum artik biktim sabah larakadar yanibaşmda nette kizlarla konuşuyor yatak odamda ben se hicbişi yapamiyorum bana yardim edin buna itiyacimvar
tabii tabii birde yanında konuşuyor.eşim beni aldatiyor her seferinde onu yakaliyorum oda hayatim valla cidi bişi yok sadece vakit geciriyorum artik biktim sabah larakadar yanibaşmda nette kizlarla konuşuyor yatak odamda ben se hicbişi yapamiyorum bana yardim edin buna itiyacimvar