kizlar eşim beni kandiriyor

aynen öyle, arkadaşımda boşanmayı çok istiyor ama ailesi fazla arka çıkmıyor, 3. çocuğuda henüz 4 yaşında ve problemli rehabilitasyonda eğitim alıyor, böyle oluncada kendiside çalışamıyor, kambur kambur üstüne geldi yani. kadın yok haliyle 3 çocuğuna bakmaya çalışıyor birde adamın haklıymış gibi arsız arsız neler konuşuyor
niye sizi kandirayim ki nehakimvar

Yani basinda Kizlarla konusuyor , Sende hicbisey yapmadan dinliyosun Oylemi????

Sakamisin sen ya ?

Ciddi birsey yok diyor bide..

Tebrik ediyorum seni ..
Baskada bisey diyemiyorum..

Midem bulandi..

Anlamadim yirmi yaşında misin yoksa yirmi yıllık evli misin

Bu kadar ciddi konuyu kisacik anlatirsan birde az az cvp verirsen bizde fake deriz sekerim

Bu genişlikle yakında grup falan da teklif eder bu adam. O zaman da bir şey yapamadım yardım edin dersin. Yahu biz ne yapalım?

eşim beni aldatiyor her seferinde onu yakaliyorum oda hayatim valla cidi bişi yok sadece vakit geciriyorum artik biktim sabah larakadar yanibaşmda nette kizlarla konuşuyor yatak odamda ben se hicbişi yapamiyorum bana yardim edin buna itiyacimvar

saka yapiyosun galiba sen bizi kandiriyosun bence zira boyle bi durumda o telin esin basinda kirilmasi gerek..

eşim beni aldatiyor her seferinde onu yakaliyorum oda hayatim valla cidi bişi yok sadece vakit geciriyorum artik biktim sabah larakadar yanibaşmda nette kizlarla konuşuyor yatak odamda ben se hicbişi yapamiyorum bana yardim edin buna itiyacimvar
tabii tabii birde yanında konuşuyor.
bizi iyice safmı sanıyor -birileri ..
son zamanlarda iyice arttılar

Bu rahatligi siz ona vermeseniz boyle birsey yapamaz.Benim eşim yapsa kafasinda parcalarim o notebooku!

Yeni üyelik ve böyle bir konu, yaaa he he sensin şampiyon, sende yok belli ama bizim zekamızla dalga geçme bence.

Kusura bakmada görüsmesi senin rahatligindan kaynaklaniyor bence. Ya anlamiyorum benim kocam öyle bisey yapcak ben bunu bile bile dogruuuu kapi disari ederim bosanmayla tehdit ederim hattta birakmassa bosanirim ve rezil ederim onu yanina birakmam! Kesinlikle kabul edilemez bir durum ne kadar rahatsiniz ya rahatsiz olsaydiniz bunu tekrarlamasina izin vermezdiniz. Kabul edilemez bir durum .. bugün odamda baska karilarla yazisiyorsa gün gelir bulusurda gezer tozarda kusura bakmayin ama öyle..

Eşiniz sizi kandırmıyor göz göre göre aldatıyor.:KK51:
Belki bizi kandırmaya çalışan sizsinizdir:KK64:
Zira 33 yaşında 20 yıllık evli fikri bana pek inandırıcı gelmiyor.:stop:

En korktugum sey.yerinde olsam 1 dk durmam.o kadar cogaldi ki bu konular.birde piskinler bi anlami yokmus onemli degilmis.inanma.seven insan baskasina goz ucuyla bile bakmaz birak muhabbeti..

X