kizlar eşim beni kandiriyor

arkadaşlar konu fake mi bilemem ama yakın bi arkadaşımın eşi bunu yapıyor , kadın artık yaşadığı sorunlardan adamın yaptıklarına ne halin varsa gör diyor, adam her b..ku kullanıyor içiyor içeceğini bakıyor keyfine, evde elektrik kesik , su kesik, doğalgaz kesik umrunda değil , evde 1 eş 3 çocuk hayat adama güzel, böyle şeyler var yani arkadaşım bana anlattığında şok oldum hatta daha fenası eşinden ..iş bekliyor kadın istemiyorum deyincede ağzına ne gelirse sayıyor ve şuursuzca şeyler yapıyor offfffffffffff yine moralim bozuldu aklıma geldi, ne hayatlar var
Allah'ım esirgesin böyle kocayı ..
üzüldüm şimdi :KK43:

Nasıl yardımcı olalım bilemedim.Kocanı kulaklarından tavana
as mı diyelim?Sen de erkeklerle yazış diyeceğim de yok
yapma düşme kocanın seviyesine.

ben sizin gibi kadinlari anlamiyorum kardesim tipik konulardan bir tanesi "kocam beni aldatiyor bisey yapamiyorum cok bunaldim vsvs" ya hic mi gurur yok sizde s.k...cekin ne hali varsa gorsun tovbe yarabbim sinirlerim zipladi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yok iste... Yalan söylemiyor... Yaninizda yapiyor... Siz bisey demiyorsunuz... Her erkege sizin gibi hatun...:KK14:

Yahu kk da bi kurul oluşturalım da fake konu tespiti yapılsın en azından yazilanlardan anlaşılıyor oylama falan yapılsın bu nedir ya insanları aptal yerine koymak

Yaz kızım 200 torba çimento..20 kamyon çakıl..
wp_ss_20150201_0008.png

Immm çok zor bir durum. Lakin sizin iliskinizde bir sorun göremedim ben. Eşiniz sizi aldatıyor yatağınizda sabaha kadar hatunlarla mesajlasiyor. Karısı olarak siz buna göz yumuyorsunuz. Enteresan ben olsam hazır bunu kabullenmisken eşime bak hayatım suna bunu de ona şunu de derdim. Kızlara nasıl yaklaşması gerektiğini söylerdim. Hatta o kadar geniş olurdum ki yazistigi kızlarla beraber buluşmayı teklif ederdim.

arkadaşlar konu fake mi bilemem ama yakın bi arkadaşımın eşi bunu yapıyor , kadın artık yaşadığı sorunlardan adamın yaptıklarına ne halin varsa gör diyor, adam her b..ku kullanıyor içiyor içeceğini bakıyor keyfine, evde elektrik kesik , su kesik, doğalgaz kesik umrunda değil , evde 1 eş 3 çocuk hayat adama güzel, böyle şeyler var yani arkadaşım bana anlattığında şok oldum hatta daha fenası eşinden ..iş bekliyor kadın istemiyorum deyincede ağzına ne gelirse sayıyor ve şuursuzca şeyler yapıyor offfffffffffff yine moralim bozuldu aklıma geldi, ne hayatlar var

Hakikatten var böyle durumlar..
Sonra olan genc kizlara oluyor..adamin evli oldugunu sonradan ögreniyorlar kandiriliyorlar.
Biraz da kadinlarin sucu..böyle adama dava acacaksin bosayacaksin ne hali varsa görsün.
Hem evde herseyiyle ilgilenen esi hem onlarca sevgili hak etmiyor böyle pislikler.

Hakikatten var böyle durumlar..
Sonra olan genc kizlara oluyor..adamin evli oldugunu sonradan ögreniyorlar kandiriliyorlar.
Biraz da kadinlarin sucu..böyle adama dava acacaksin bosayacaksin ne hali varsa görsün.
Hem evde herseyiyle ilgilenen esi hem onlarca sevgili hak etmiyor böyle pislikler.
aynen öyle, arkadaşımda boşanmayı çok istiyor ama ailesi fazla arka çıkmıyor, 3. çocuğuda henüz 4 yaşında ve problemli rehabilitasyonda eğitim alıyor, böyle oluncada kendiside çalışamıyor, kambur kambur üstüne geldi yani. kadın yok haliyle 3 çocuğuna bakmaya çalışıyor birde adamın haklıymış gibi arsız arsız neler konuşuyor

hangi kadın buna katlanır ki..kadın olduğunuza eminmisiniz...yoksa bizimle dalga mı geçiyorsun..:KK20:
Ne kadarlık evlisin?
Çocuk var mı?
Yaş kaç?
Çalışıyor musun?
20 inanmadinizmi dilmi şimdi kavga etim yarin gazi antepe gidiyorum dedi neye gidiyosun deim oda dedi arkadaşla gidecez tabi inanmadim yirmi yildir buşekil idare ediyorum rabim bana sabir vermiş

X