Kızlar eşi mikro tese ameliyatı olup bulunan spermlerle hamile kalanlar el kaldırsın 🤚

bugsbunny17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2024
30
3
26
Kızlar zorlu yolculuğun zor kısmını atlattık.Eşim mikro tese ameliyatı oldu ve sperm bulundu. Benim için yapılan opuda ise 38 yumurta toplandı. Biz bu zorlu yolu eşimle birlikte hiç kimseye birşey demeden atlattık. Perşembe günü aynı zamanda ameliyata girdik ve baya toparlandık. eşimden bulunan spermler yine hareketsiz ama tese yolu ile bulunan spermler ile embriyo oluşturabileceklerini söylediler piezzo yöntemi uygulandı ve 6 embriyomuz oluştu 3.gün donduruldu.Tutunacaklar mı çok merak ediyorum ama baya deneme şansımız olacak embriyomuz olacak çok şükür şuan rahim dinlendirme aşamasındayım 45 gün sonra ilk transfer gerçekleşecek aynı durumda olup çocuklarına kavuşanlar var mı , varsa hikayelerinizi bizimle paylaşabilir misiniz ?

Merhabalr …:) aynı işlemleri yaşadık bir tane embriyomuz oluştu orta kalite dendi tuttu ama 9. Haftada düşükle sonuçlandı malesef. Ama tutmaz olmaz gibi düşünmeyin diye yazıyorum. Embriyo da oluyor bebiş de tutuyor önemli olan sağlıklı ilerlemesi stres yapmayın diyeceğim ama imkansız inşallah güzel haberlerinizi duyarız

İnşallah çok heyecanlıyım zaman hemen geçsin istiyorum

Sizin kaçıncı gün embriyosuydu çok kişide okudum düşük olduğunu bu beni korkutuyor ama iyi düşünmek lazım Allah’ın bileceği iş hayırlısı ile olur inşallah

Sizin kaçıncı gün embriyosuydu çok kişide okudum düşük olduğunu bu beni korkutuyor ama iyi düşünmek lazım Allah’ın bileceği iş hayırlısı ile olur inşallah
5. Gündü bizimki. Aslında embriyoyla ilgili bir durum olmuştur dediler sağlıksız gibisinden. Bir de 5. Haftadan itibaren baya büyük bir kanama alanı mevcuttu herkezde olacak diye birşey yok inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız :)

Merhaba sürecimiz aynı gibi inşallah güzel sonuçlar alırız.Nasipse benim eşimde mikro tese olucak yarın şansımız varsa çıkarsa bende yumurta toplamaya giricem süreç başlıcak bizim içinde.

Merhaba kaç olgun yumurta var dediler size bizde aynı süreçteyiz mikro teseyle sperm bulundu hatta dondurma talep ettik fazla çıkınca.

Merhabalar öncelikle inşallah nasip olur sağlıkla kavuşursunuz Sürece bizde başlamak istiyoruz ilk olarak doktor önerisi almak istiyorum sizin doktorunuz kimdi tese amaliyetini gerçekleştiren

Merhaba kaç olgun yumurta var dediler size bizde aynı süreçteyiz mikro teseyle sperm bulundu hatta dondurma talep ettik fazla çıkınca.
Merhabalar mesajınızı yeni gördüm. Benden 38 yumurta toplandı fakat 20 tanesi sağlıklıydı sonra 12 tanesi anca döllenebildi 12 tanedende sadece 6 tanesi 3.gün embriyosu olarak donduruldu. İki adet dönemi bekledim ve bugün kontrole gittim doktor bir sürü ilaç verdi progestoron testi için kan aldı tekrardan haftaya cuma kontrole gideceğim ve testlerim normalse ondan sonraki salı yada çarşamba transfer gerçekleşecek inşallah

Merhabalar öncelikle inşallah nasip olur sağlıkla kavuşursunuz Sürece bizde başlamak istiyoruz ilk olarak doktor önerisi almak istiyorum sizin doktorunuz kimdi tese amaliyetini gerçekleştiren
Merhabalar hiç üroloji olarak araştırma yapmadım. İnternetten araştırma yaptığım kadarıyla İzmir de op.dr. İsmail Küçük beyi kadın doğum olarak buldum direk ona gittik durumu anlattık İsmail bey bizi birlikte çalıştığı ürolog Barış Altay’a yönlendirdi onunla konuştuk sadece mikro tese ile olabileceğini söyledi bana opu yaptıkları gün eşimden test aldılar ve sonuç yine kötüydü ve benden sonra direk eşimi de ameliyata alıp sperm buldular ve döllenme işlemi gerçekleşti.

Kalitelerini hatırlıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…