kızlar ben eşimi bir türlü anlıyamıyorum ya burçlarla alakalı olabilirmi merak ediyorum acaba sadece benim eşimmi farklı yoksa diğer başak burcu erkekleride aynımı? küçük bir örnek vereyim ilgi istemiyor. sıkıyormuş. benim gibi başak burcu biriyle evli olanlar sizdede bu durumlar varmı? yoksa bunun burçla alakası yokmu?
bilmiyorum bazi seyleri burclara baglamak ne kadar dogru ama benim esimde tipik bir basak erkegi bende akrep hic anlasamiyoruz.cildirmamak elde deil..:bbo:
bende basagim.....ya ne bileyim erkeklerde nasil ama, sevgi göstermekte zorlaniyorlar basaklar, severler hemde cok ama icten olur genelde fazla ilgi oldugu zaman skiliyorlar az oldugu zaman ilgisizlik hissediyorlar ortasini bulmak gerek :)
valla bilmiyom kızlar nekadar içten sevdiğini. seviyorum diyor. ama belli etmiyor ilgimi istemiyor. bende bazen boğuyormuşum o ilgisin fazla göstermiyor ben oğlak o başak
başak burcu dünyanın en sadık burcudur. erkekleri duygularını iyi ifade edemez. ama ilgi istememe olayını buna bağlama tatlım erkeklerin geneli çok fazla ilgiden alakadan boğuluyor... dozunda vereceksin... ben kendim başak burcuyum. evet biraz dilimiz sivridir ama çokda merhametliyizdir. erkekleride böyledir herhalde...
benim eşim de başak.ben yay ım.evet biraz anlaşılması zor bir burç başak.ama benim eşim sevgisini belli eder genelde yani ben anlarım.ama hiç romantik değildir yani öyle güzel etkileyici yollarla anlatmaz sevgisini ama (istesede beceremez zaten hiç ona göre değildir ve hep uğraşacak daha önemli işleri vardır)fedakar ve şefkatlidir.birde çok güvenilir ve sadık olurlar.ayrıca sorumlulukları herşeyden önce gelir ve hiç bişeyi şansa bırakmazlar.bence başak iyi bir eş.sadece ilişkinde şımartılmak istersen çok beklersin.
benim eşim tam bir başak yükselen burcuda başak burda yazılan şak erkerğinin ilgisiszliği çok dikkatimi çekti benim eşim tam tersi hem çok ilgilidir hemde çok ilgi görmek ister bende başak burcuyum ilgi ve sevgimizi ifade etmekte ikimizde bi problem yaşamıyoruz aramızdaki tek sorun ikimizinde biraz ketum olması bişey olduğu zamn bazen içimizde yaşamayı tercih edebiliyoruz buda tabi sorun yaratıyo ne kadar içinde yaşamak istesende ister istemez dışa bazı şeyler yansıtabiliyoruz bu durum bazen hoşuma gidio bazende üstüme gelmesinde daralıyorum