Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testleri herkesi yanıltınca güvenedim ama ovulasyonda koyu değil mi? Dünden beri farenjit ağrısı çekiyorum ilaç alamadım ya varsa diye sağlık ocağı da kan istedi ama enabıza düsmemisPozitif gibi duruyor canımm awox iyi bir markaymis diye duymuştum.
Saglik ocaklari ertesi gün cikariyor gebelik tahlilini diye biliyorum ama sizinki ne zmn cikar bilemedim.Erken gebelik testleri herkesi yanıltınca güvenedim ama ovulasyonda koyu değil mi? Dünden beri farenjit ağrısı çekiyorum ilaç alamadım ya varsa diye sağlık ocağı da kan istedi ama enabıza düsmemis
Kan testim 7 çıkmış şoktayım bu değerle bu koyulukların çıkmasına reglime 4 gün varSaglik ocaklari ertesi gün cikariyor gebelik tahlilini diye biliyorum ama sizinki ne zmn cikar bilemedim.
Sizin baya güzel belirgin. 50ile 90 arasi bir deger cikar sanki testinizin sonucu. Yazin merak ederim
Ovülasyonun koyu olmasi aslinda herkeste tutmuyor ama evet ov.testi de koyu çıkmış ilac almadiginiz iyi olmus bebis var muhtemelen
Dün vermiştim 7 çıkmış değerim canım teşekkür ederim umarım sağlıklıdırCanım bence var.Çünkü awox net diye biliyorum.Artımed ve days doctor sıkıntı yani.Sen yinede kan ver ama bence var.Çook sevindim.Allah kucağını boş bırakmasın inşallah seninledir bebişin.
Aman aman belirtim vardı diyemem sadece çatlama olduğu gün çatlamayı ağrılı yaşadım öyle göğüs ağrım falan yok arada adet olacakmısım gibi bi his gelip geçti birde yorulduğumda sol kasığımda batmalar oldu. Dün de farenjit olduğumdan doktor önce beta istedi öyle verdim şüphelendiğim bir ayırt edici bir durum hissetmedimHayırlı olsun belirtileriniz nelerdi acaba
Tebrik ederimm önemli olan pozitif çıkmış olmasiKan testim 7 çıkmış şoktayım bu değerle bu koyulukların çıkmasına reglime 4 gün var
Awox en iyisi demişlerdi. Predictor aldım dün aksam onda gölge dahi çıkmadı. 270 tl verdim bide. Tamamen şansa mı ben anlamadımTebrik ederimm önemli olan pozitif çıkmış olmasi
İnşallah saglikla yükselir
Bende sasirdim belirgin bir cizgiydi iki testte de. 7 yi bu kadar net algilamasi sasirtici testlerin gerçekten.
Allah razı olsunHayırlı olsun Tebrikler.
Artik bu test isleri de iyice saçma olmaya basladi zaten. Bir sürü para veriyoruz ama ya bozuk cikiyor ya baska şey.Awox en iyisi demişlerdi. Predictor aldım dün aksam onda gölge dahi çıkmadı. 270 tl verdim bide. Tamamen şansa mı ben anlamadım
Canım benim dualarım seninle olsun ben daha yeni evliyim hormon bozukluğum için doktora gittiğimde rezerv düşüklüğüm olduğunu öğrendim bize direk tüp bebek dediler biz şok geçirdik nişanlıydık birde. Sürekli araştırdım okudum bir büyüğüm arı sütü al yumurta kaliten artar dedi umutsuzca kullandım ama olmuş. Alerjin falan yoksa alıp kullanabilirsin hiçbir zararı yok hatta bağışıklığı kuvvetlendiriyor. Rabbimin mucizeleri çok çok fazla benim umudum neredeyse sıfırdı sen hamile de kalabiliyorsan şansın daha yüksek bebis güzel yumurtalara tutunmus olurArtik bu test isleri de iyice saçma olmaya basladi zaten. Bir sürü para veriyoruz ama ya bozuk cikiyor ya baska şey.
Senin sonucun güzel ya önemli olam o
Benim için de dua eder misin bir düşüğüm var daha cok yeni.. Allahım saglikla kolaylıkla nasip eder inşallah bana da bebisler
Sagol canım Allah razı olsun aklina geldikce duana talibim..Canım benim dualarım seninle olsun ben daha yeni evliyim hormon bozukluğum için doktora gittiğimde rezerv düşüklüğüm olduğunu öğrendim bize direk tüp bebek dediler biz şok geçirdik nişanlıydık birde. Sürekli araştırdım okudum bir büyüğüm arı sütü al yumurta kaliten artar dedi umutsuzca kullandım ama olmuş. Alerjin falan yoksa alıp kullanabilirsin hiçbir zararı yok hatta bağışıklığı kuvvetlendiriyor. Rabbimin mucizeleri çok çok fazla benim umudum neredeyse sıfırdı sen hamile de kalabiliyorsan şansın daha yüksek bebis güzel yumurtalara tutunmus olur
Multivitamin takviye kullandım dvit aldım birde hayıt ekstresi almıştım canım ablam onunla hamile kalmış yeğenime bana da aldırmıştı işte birde arı sütü aldım istersen sana özelden hepsinin markasını yazarım herşey vesiledir ben inanıyorumSagol canım Allah razı olsun aklina geldikce duana talibim..
Araştırıp deneyeyim canım, bende bir iki yerde görmüştüm arı sütünü ben polen kullanmıştım ilk gebeligimden önce ama bilmiyorum tabi.. inşallah Allahım nasip eder bana da yeniden
Pcosun falan var miydi senin canim peki ? Cok kötü olmus tabi birden bire direkt tüp bebek demekeri falan. Neyse ki nasip olmus maşallah diyelim.
Ekstra kullandigin takviye veya baska bisey oldu mu bu surecte peki canım
Pozitif canım hayırlı uğurlu olsunTestlerin ışıktaki hali aslında pembe gibi ama fotoda tam rengi çıkmıyor