Kızlar merhaba ben nisan ayında tüp bebek ile hamile kaldım ama ne yazık ki haziran ayında kalp durması nedeniyle kürtaj oldum. Temmuzun sonlarına doğru kürtajdan sonra ki ilk reglımı gördüm çocuk istiyorduk zaten ikinci tüp bebeğe kadar doğal yollarla deneyelim dedik. Ağustos 28 de regl olmam lazım bende 20 ağustosta erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı yada ben mi öyle görmek istiyorum bilmiyorum. Fotoğrafı da atıyorum bakın lütfen ama ne tuhaftır ki bugün yine erken gebelik testi yaptım iyi bir markanın ama hiç ikinci çizgi çıkmadı silik bile çıkmadı. Yarın kana gidicem ama o kadar hazırlıksızım ve korkuyorum ki yine negatif çıkmasından silik çizgiyi görünce kalbim yerinden çıkacaktı bugün hiç çizgi görmeyince çok kötü oldum. Böyle bir durum başına gelen hiç oldu mu acaba gebelik elde edebildiniz mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Düşük değildi benim kürtaj oldum kürtajdan 10 gün sonra doktora gittiğim de kanda sıfırlandığını söyledi doktorumuz. Umarım ya o kadar heves ettim ki silik çizgiyi görünce ama bugün hiç göremeyince yine umutsuzluk kapladı her yerimi.
Düşük değildi benim kürtaj oldum kürtajdan 10 gün sonra doktora gittiğim de kanda sıfırlandığını söyledi doktorumuz. Umarım ya o kadar heves ettim ki silik çizgiyi görünce ama bugün hiç göremeyince yine umutsuzluk kapladı her yerimi.
Erken gebelik testleri çok yanıltıcı olabiliyor vucudda ki en ufak hcgyi olctugu için en güzeli kaset test canım sabah ilk idrarinla yapsan iyi olur kan da daha garanti olur hayırlısı ile nasip olsun hiç sıkma canını inşallah hayırlı bir haber alırsın
Erken gebelik testleri çok yanıltıcı olabiliyor vucudda ki en ufak hcgyi olctugu için en güzeli kaset test canım sabah ilk idrarinla yapsan iyi olur kan da daha garanti olur hayırlısı ile nasip olsun hiç sıkma canını inşallah hayırlı bir haber alırsın
Umarım canım silik çizgi gibi birşey görünce tamamdır dedim bugün yoktu çizgi falan yarın kana gidecem de yine sabahı bekleyemiyorum bir danışayım hazırlıklı olayım dedim. Çok teşekkür ederim