Bebek Beslenmesi kızlar emziğe başladım....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esraseyhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
471
0
96
Zonguldak
bugün emzik verdim oğluma..bazen sebepsiz ağlıyor..çok üzülüyorum ve moralim bozuluyor. ben de emziği deneyeyim dedim.tamam aldı ve susutu. ama ya şiimdi benden az emerse diye korkuyorum...gerçi saatte bir emiyordu..ya kilo almazsa bu defa diye korkuyorum. bir de nasıl kullanacağım?ne zaman vereceğim?bilgi verir misisniz?

ben de veriyorum ama sadece zor durumda kalınca gece uyutmaya yatağına koyduğumda veriyorum uyuyunca ağzından alıyorum.çok kullanma taraftarı değilim.

canım sadece uyuturken ver ...
uykuya daldığında al ağzından emziği...
böylece bağımlısı olmaz..
bende uyuturken veriyordum..
zaten oğlum daldıkdan sonra çıkarıyordu..
şimdi diş sıkıntımız başladı ve tamamen bıraktı emziği :)))
bağımlısı olmadı...

süreli veriyorum arkadaşım korkma bağımlısı olsa neolur ki artık eskisi gibi değil emzik olayı.bizim dr.doç.dr ve kendi bebeği alışsın diye 100 tl lik emzik aldım diyor köylerde o eskileri bile aradım diyıor.bebek ağlayıp şişceğine huysuz olcağına vericeksin sakinleştirceksin.yeterki damaklı olsun kullandığın emzik birde hijyene dikkat

sağoluun kızlar.bir de birşey daha soracağım size.oğlum kakasını yaparken çok zorlanıor..acayip kzarıyor ıkınıyor..mahvoluyor.emerken de öle ağlamaya başlıyor hemen..bir taraftan emmek istiyor bir taraftan da ıkınıyor...bu normal mi?

benim oglumda iki gunlukken basladi ama benim oglum cok agliyor o yuzden cok agladimi durdramadgim zaman veriyorum uyurken veriyorum daldimi kendi cikariyor. karni aciktimi ariyor mememi emzigi almiyor bir sorun olmadi yani.

Son düzenleme:

niye korkuyorsun canım ya..ben 40 takla atıyorum alsın diye almıyor..hangi markayı aldı seninki?

ooo çok şanslısın emziği kabul etmiş yavrun.. cnm benimde oğlum 4 aylık.. 2 aydan beri kullanıyo.. sebepsiz ağlamalarımız bitti emzikle beraber.. bende başda senin kadar tedirgindim.. ne zaman emecek, aç mı kalacak kaydirigubbakcemile3 vs vs. yavrun aç olduğu zaman zaten emzik falan kar etmiyo, atıveriyo.. seni emmeyi bıraktığı zaman, verebilirsin.. zevk için emer o onu... ayrıca seni emmeyi aynı iştahla sürdürüyo merak etme.. seni de emer, emziğini de emer coggur coggur.. kaydirigubbakcemile3

ben de marka soracaktım size..sweet baby aldım bulunduğum yerdeki ecaznede tek bu var.dün verdim biraz almıştı.bugün en fazla 3-4 dk aldı.attı sonra..acaba markadan mı kaynaklanıyor...çok gazı var oğlumun acdıan ememiyor belki de.bugünlerde memeyi emerken de ağlamaya başladı...çok tedirginim.

walla bende emzık verıyorum. rahatlatıyor bebegı. ıdeal emzıgı bulana dek bıraz ugrastık ama su an nuk ve nuby nın emzıklerını kabul edıyor dıgerlerını ıstemıyor. emmesıne gelınce benım kızda bı degısıklık olmadı. ac oldugunda emzık kar etmıyo merak etme... kılo alımıda gayet ıyı. soyle dıyım 2.900 dogdu ve 43 gunlukken 4.920 ıdı... su an 49 gunluk. hesap et yanı. acıkınca emzıgı atıyo acıktıgını bellı edıyo merak etme.

bende sadece uyuturken veriyorum onun dışındaki zamanlarda hiç görmüyor bile emziği kaldırıyorum
uyuyuncada ağzından çıkarıyorum
alıştı şimdi emziği ağzına verince bir süre sonra uyuyor :)
bende çok alışmasından yana değilim

ben oğluma zorda kalmadıkça vermedim kimseyede tavsiye etmiyorum ne bağımlılar var çocuk 5 yaşında ağzında emzik var bence uyurken al ve zorda kalmadıkça verme....

benim kızım 3. aldığım emziği kabul etti. aventin 0-6 aylık olan emziğini aldı. hem aventin emzikleri zararlı bi madde olan BPA içermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…