• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ellerim kuruyor sürekli çözüm bulan varmı buna ??

Resim görünmüyor canım ama yağsız sadece nem kremler var onlarida mi süremiyorsun bal sürebilirsin arada biraz bekletip yıkayabilirsin

ellerine vazelin sür sonra eldiven giy 1 2 saat bekle öyle. sonra yıka ellerini nemlendirici sür. yağlı olmasına gerek yok. nivea soft en iyisi bence. ama daha kalitelisinide alırım fiyat önemli değil dersen loccitane ın shea butter kremi var efsane güzel ;)

Bal sürebilirim krem kullanamıyorum huylanıyorum yağlı gibi oluyor :KK70: bal iyi fikir deneyeyim eve gidince
Bide çok deterjan kullanma çamaşır suyu falan kullanmak zorunda kalırsan eldiven kullan ben bir haftadır hiç krem sürmedim mesela ama deterjan çok ellemiyorum ellerimle kuru değil yinede bal ben veriyor azcık birşey al sür bekletebildigin kaar beklet yika

Sabununuzu değiştirin. Çalışıyorsanız yanınızda kalitlei sabun götürün. Sıvı sabun çok kötü yapıyor. Bulunduğunuz yerde sular da çok kirecliyse mahvediyor elleri maalesef. Bol bol su için bir de.

ellerim sürekli kuru resmî ekledim krem süremiyorum yağlı hissi var diye .. Başka çaresi varmı
netrugena nın tamamen mavisi var . benimde cok kuru idi hatta hala kremsiz biryere bile dokunmam istemem cok rahatsız ederdi. o hem nemlendiriyor hem yag tabakası bırakmıyor

Sık sık yesil kutudaki sanirim salatalıklı vazelinle ellerini nemli turabilirsin. Benimde kuru ellerim salatalik özlü vazelin yagli his birakmiyor.

Gece yatarken vazelin yada baska nemlendirici sur watsonslarda eldivenler var bunlar icin onlardan giy.
Bol bol su ic.
Temizlik yaparken eldiven tak.
Dove salatalikli sabun kurutmuyor elleri ucuz sabun kullanma.

Ben çareyi vazelin de buldum. Eline güzelce sür sonra da eldiven tak, uyu. Ohhh mis. Ben de elleri mahvolduğu halde kreme gıcık olanları anlamıyorum. Yağlı olacak ki ellerin çatlamayacak.

Ayni dert bende de. Krem kullansam dahi 5 dakikaya kalmadan elim gene ayni kaskati oluyor daha cozum bulamadim.

Sık sık kremlemekten başka çare yok malesef. Benim evde, iş yerinde, çantamda mutlaka fazla fazla her yerde kremim vardır. 1-2 gün üst üste kremlemeyi unutsam ellerim acayip kuruyor.
Gün içinde ellerini kremleyemeyenler, ya da kremden huylanıp rahatsız olanlar, en azından yatmadan önce yoğun nemlendirici kullanabilirler, eldivenle birlikte :KK66:.

Back