- 23 Nisan 2017
- 42
- 5
- 1
- Konu Sahibi happinesgirl
ellerim sürekli kuru resmî ekledim krem süremiyorum yağlı hissi var diye .. Başka çaresi varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal sürebilirim krem kullanamıyorum huylanıyorum yağlı gibi oluyor bal iyi fikir deneyeyim eve gidinceResim görünmüyor canım ama yağsız sadece nem kremler var onlarida mi süremiyorsun bal sürebilirsin arada biraz bekletip yıkayabilirsin
Bide çok deterjan kullanma çamaşır suyu falan kullanmak zorunda kalırsan eldiven kullan ben bir haftadır hiç krem sürmedim mesela ama deterjan çok ellemiyorum ellerimle kuru değil yinede bal ben veriyor azcık birşey al sür bekletebildigin kaar beklet yikaBal sürebilirim krem kullanamıyorum huylanıyorum yağlı gibi oluyor bal iyi fikir deneyeyim eve gidince
Sular kireçli evet su hiç içmiyorum nerdeyseSabununuzu değiştirin. Çalışıyorsanız yanınızda kalitlei sabun götürün. Sıvı sabun çok kötü yapıyor. Bulunduğunuz yerde sular da çok kirecliyse mahvediyor elleri maalesef. Bol bol su için bir de.
netrugena nın tamamen mavisi var . benimde cok kuru idi hatta hala kremsiz biryere bile dokunmam istemem cok rahatsız ederdi. o hem nemlendiriyor hem yag tabakası bırakmıyorellerim sürekli kuru resmî ekledim krem süremiyorum yağlı hissi var diye .. Başka çaresi varmı
Avonun silikonlu el kremleri var. Yagli hissi vermiyor. Gunfuz surekli elimiz suyla hasir nesir oldugu icin bu tur kremleri gece yatmadan once surmelisiniz ki etkisini gormelisiniz.ellerim sürekli kuru resmî ekledim krem süremiyorum yağlı hissi var diye .. Başka çaresi varmı
bende işe yaramadı ya. acaba uzun süre kullanınca filan mı etkisini gösteriyor?Aynen benim de ellerim cok kurudur.Ben nemlendirici olarak neutrogena krem kullanmaya baslayali baya duzeldi ...
Ben sık sık suruyorum Özellikle her mutfak ve banyo sonrası... Surmezsem rahat edemiyorum çünkü kuruluk hissi oluşuyor ellerimde..bende işe yaramadı ya. acaba uzun süre kullanınca filan mı etkisini gösteriyor?