• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kızlar elinde arkalı önlü ikiz bebek arabası olan varmı uygun fiyata temiz

Eger biri buyük biri küçük iki bebek varsa ideal. Hiç kullanmadm. Hollandadan aldım. Ikizlerim var. O zaman hamileydim. Malesef biz erken doğduk ve 6 ay çıkamadık zaten dışarı. Hiç kullanmadım. öyle duruyor. Ilgilenirseniz bana yazın. Size dönerim..
Didem

Eger biri buyük biri küçük iki bebek varsa ideal. Hiç kullanmadm. Hollandadan aldım. Ikizlerim var. O zaman hamileydim. Malesef biz erken doğduk ve 6 ay çıkamadık zaten dışarı. Hiç kullanmadım. öyle duruyor. Ilgilenirseniz bana yazın. Size dönerim..
Didem

ne kadar cnım resimi varmı

ne kadar cnım resimi varmı

kaldırdım gardropta duruyor. bu akşam çekip resimleri yarın gönderebilirim. gri renkte. bağazjda az yer kaplıyor. oldukça güzel. ben hollandadan almıştım. dediğim gibi hiç sokağa ya da evden dışarı çıkmadı.. kızlarım erken doğduğundan 1 yaşına kadar hep evdelerdi.
fiyatına gelince ben 500 euro ya aldım hollandadan. size 350 tl ye verebilrim. kargo size ait ya da gelir alırsınız sarıyer şişli.. ikiside olur...
didem

yanyana düşünürsenız bende var ıkızlerım yok abı kardeş abımızın kıskançlıgından dolayı aldık ve toplamda 10 kez bınılmedı gecen yaz aldım garantılı yanyana secmemın sebebıde önlu arkalıda ondekının tam yatar konuma geçmemesıdır ist.dayım 250 tl

Back