kızlar elim ayağım titriyor acil yardım ne olur

burcum19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
119
0
46
İstanbul
2 günüm geçtiğinden bahsetmiştim sizlere arkadaşlar göğüslerimdede ağrı vardı ama sarı akıntı çok fazla ve az önce eczaneden alıp test yaptım çift çizgi çıktı ama 3 4 damla damlattım ve çay içtikten sonra yaptım testi idrar sıcaklığı filan yada fazla damlatmak etkilermi testiyardım edin ne olur..aynı dakika içinde çk net 2inci çizgi çıktı elim ayağım titriyor kızlar doğrumudur

bence doğru ama anlayamadım sevindinmi üzüldünmü :)

evet tebrikler hamilesiniz ama ne bu acele daha 2 ay olmuş evleneli biraz evliliğin tadını çıkarsaydınız bari

evet tebrikler hamilesiniz ama ne bu acele daha 2 ay olmuş evleneli biraz evliliğin tadını çıkarsaydınız bari

rabbimin takdirine bıraktık cnm bende çok istiyordum ama eşim işte halen kesinleşmeden söylemeyeyim diyorum halen yalnış olurmu diye korkuyorum sarı akıntım çok her n adet olacakmışım gibi

valla dayanabilirsen bikaç gün bekle testi tekrarla ama ben anında aramıştım :)))

bu arada hamileysen ve akıntın devam ederse mutlaka doktora söyle enfeksiyon olabilir hamilelikte riskli bu

Son düzenleme:
kan testi yaptırsan kesin olur bence hem rahtlarsın.ama tebrikleer:) peki yerleşme kanaması falan belirtin bişey oldu mu?adet ağrısı gibi karnın ağrır mıydı devam ediyo mu?

kan testi yaptırsan kesin olur bence hem rahtlarsın.ama tebrikleer:) peki yerleşme kanaması falan belirtin bişey oldu mu?adet ağrısı gibi karnın ağrır mıydı devam ediyo mu?

cnm 1 hafta önce çook çok az kahve akıntı oldu ve 2 gündürde sarıyla karışık kahve gibi akıntı var.kasık ağrım anide oluyor hemende geçiyor..karın ağrım yok ama bugün ağız kuruluğu had sfhada.ve 10 günden fazladır göğüslerime dokununca çk acıyrdu..her an adet lacakmışım gibiydim test aldım çaydan sonra yaptım hemende 2inci çıktı..halen şüphe var içimde inanamıyorum ve şaşkınım

tebrikler kesin hamilesinama biran önce eşine söyle doktora gidin tatlım kan testide yaptır o kesin doğru sonuç veriyo hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin cnm

tekrar hayırlı olsun canım rabbim kucağına almak nasip etsin ama enkısa zaman kanda baktır canım. hatta buğün hemen git, güzel haberlerle gel

tekrar hayırlı olsun canım rabbim kucağına almak nasip etsin ama enkısa zaman kanda baktır canım. hatta buğün hemen git, güzel haberlerle gel

cnm bir arkadaşın doktoru varmış yarın onunla gideceğiz ama eşime söyleyeyimmi bilemiyorum yaa inşş test yanıltmaz cnm ALLAH razı olsun yanımda olduğunuz için..rabbim gönlünüzdeki güzellikleri nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…