2 günüm geçtiğinden bahsetmiştim sizlere arkadaşlar göğüslerimdede ağrı vardı ama sarı akıntı çok fazla ve az önce eczaneden alıp test yaptım çift çizgi çıktı ama 3 4 damla damlattım ve çay içtikten sonra yaptım testi idrar sıcaklığı filan yada fazla damlatmak etkilermi testiyardım edin ne olur..aynı dakika içinde çk net 2inci çizgi çıktı elim ayağım titriyor kızlar doğrumudur
bence doğru ama anlayamadım sevindinmi üzüldünmü :)
Tebrik ederim büyük bir ihtimalle hamilesiniz...........
evet tebrikler hamilesiniz ama ne bu acele daha 2 ay olmuş evleneli biraz evliliğin tadını çıkarsaydınız bari
kan testi yaptırsan kesin olur bence hem rahtlarsın.ama tebrikleer:) peki yerleşme kanaması falan belirtin bişey oldu mu?adet ağrısı gibi karnın ağrır mıydı devam ediyo mu?
2 günüm geçtiğinden bahsetmiştim sizlere arkadaşlar göğüslerimdede ağrı vardı ama sarı akıntı çok fazla ve az önce eczaneden alıp test yaptım çift çizgi çıktı ama 3 4 damla damlattım ve çay içtikten sonra yaptım testi idrar sıcaklığı filan yada fazla damlatmak etkilermi testiyardım edin ne olur..aynı dakika içinde çk net 2inci çizgi çıktı elim ayağım titriyor kızlar doğrumudur
tebrikler kesin hamilesinama biran önce eşine söyle doktora gidin tatlım kan testide yaptır o kesin doğru sonuç veriyo hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin cnm
tekrar hayırlı olsun canım rabbim kucağına almak nasip etsin ama enkısa zaman kanda baktır canım. hatta buğün hemen git, güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?