• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar elektrikli cezvesi olan varmi hangi marka en iyisi??

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
elektrikli turk kahvesi makinasi (cezvesi) almak isriyorum ama birsuru marka var benim en cok king ve sinbo hosuma gitti..inox olanlari cok hos ama hangisi iyi hangisini alsam kararsizim..evinde bulunan varsa ve resimlerini eklemek isteyen olursa fikirlerinize ihtiyacim var....a.s.

Mrh canım ben Sözümde kullanmak için King marka İnox kahve yapıcıdan almıştım çok memnun kaldım çelik olması temizlik açısından çok rahat kısa sürede 4-5 fincan kahveyi birden yapabiliyor ben Aralık ayında almıştım indirimdeydi 38 Tl idi

Mrh canım ben Sözümde kullanmak için King marka İnox kahve yapıcıdan almıştım çok memnun kaldım çelik olması temizlik açısından çok rahat kısa sürede 4-5 fincan kahveyi birden yapabiliyor ben Aralık ayında almıştım indirimdeydi 38 Tl idi

ayy saol canim yaa ben onu cok begenmistimde emin olamadim aslinda..ama kingin disi siyah olanlari var bide disi inox seninki disi inox olanlardan degilmi??nasil yapiyor peki baya baya kopuklu turk kahvesi oluyormu??

canım benim ki inox ..gayet iyi köpüklü kahveler yapıyor için rahat olsun kullanımı çok rahat ilk defa sözümde kullandığım için benim için yeri çok ayrı bu aletin evimde de kullanmayı düşünüyorum inşallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Büyük bir alışveriş merkezi yaptığımız alışverişin karşılığında SıNBO marka kahve makinası hediye etmişti çok memnunum

canım işyerinde arzum kullanıyorm çok güsel....

kendi çeyizimede sinbo aldım 21 tlkaydirigubbakcemile3
ama nasıl denemedim hiç...
ama sınboda iyi olur diye düşünerek aldım..

benim kahve makinam da bu kızlar şuan indirmde 34 Tl duyurulur....

Eklentiler

• $mtkingk43.jpg
    $mtkingk43.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 290
elektrikli turk kahvesi makinasi (cezvesi) almak isriyorum ama birsuru marka var benim en cok king ve sinbo hosuma gitti..inox olanlari cok hos ama hangisi iyi hangisini alsam kararsizim..evinde bulunan varsa ve resimlerini eklemek isteyen olursa fikirlerinize ihtiyacim var....a.s.

Mehay merhaba. Bende King cezve kullanıyorum. Rahatlıkla kullanmanı tavsiye edebilirim sana. Alırken King'in iki modeli arasında kararsız kalmıştım ama watt gücü daha yüksek olan K-43 olanı aldım. Çelik olduğu için temizlemesi de rahat oluyor.

Back